Connect with us

Hirdetés

technokrata

SMS Bandi tolja a Pannon újdonságát

Kütyük

SMS Bandi tolja a Pannon újdonságát

Új djuice kártyás csomag az SMS szerelmeseinek a Pannontól.

Kedvező SMS-díjat kínál mától a djuice megújult kártyás tarifacsomagja. A Pannon fiatalokat célzó márkája ezenkívül átlátható, minden napszakban és bármely belföldi irányba azonos percdíjjal jelentkezik.

A djuice Kártyás20 elnevezésű csomaggal az SMS ára mindössze bruttó 20 forint, a percdíj 38 forint minden napszakban, bármely belföldi irányba. A djuice Kártyás20 alapcsomag havi díja bruttó 2.600 forint, melyből 1.300 forint lebeszélhető.

Amennyiben az új csomagot kényelmesen, sorban állás nélkül szeretnénk megvenni, beszerezhetjük a benzinkutaknál, hírlapárusoknál, illetve a Pannon Shopokban. Az ilyen egyszerűen, polcról megvásárolható alapcsomag neve djuice Kártyás20 Express, melynek 1.900 forintos árából 1.000 forint lebeszélhető.

A djuice Kártyás20-at választhatjuk készülékkel együtt is, így az alapcsomag bruttó 900 forint lebeszélhetőséget tartalmaz. Az esti órákban aktívak számára a SMS-ek ára és a hívások percdíja hálózaton belül 9 forintra csökkenthető a djuice Nigthlife kiegészítő szolgáltatás megrendelésével havi 490 forintért.

Az új tarifacsomagot SMS Bandi népszerűsíti a www.smsbandi.hu honlapon, ahol élő közvetítésben elénekli a 06 20 2020 255-ös telefonszámra beérkező legjobb SMS-eket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés