Connect with us

technokrata

SMS Bandi tolja a Pannon újdonságát

Kütyük

SMS Bandi tolja a Pannon újdonságát

Új djuice kártyás csomag az SMS szerelmeseinek a Pannontól.

Kedvező SMS-díjat kínál mától a djuice megújult kártyás tarifacsomagja. A Pannon fiatalokat célzó márkája ezenkívül átlátható, minden napszakban és bármely belföldi irányba azonos percdíjjal jelentkezik.

A djuice Kártyás20 elnevezésű csomaggal az SMS ára mindössze bruttó 20 forint, a percdíj 38 forint minden napszakban, bármely belföldi irányba. A djuice Kártyás20 alapcsomag havi díja bruttó 2.600 forint, melyből 1.300 forint lebeszélhető.

Amennyiben az új csomagot kényelmesen, sorban állás nélkül szeretnénk megvenni, beszerezhetjük a benzinkutaknál, hírlapárusoknál, illetve a Pannon Shopokban. Az ilyen egyszerűen, polcról megvásárolható alapcsomag neve djuice Kártyás20 Express, melynek 1.900 forintos árából 1.000 forint lebeszélhető.

A djuice Kártyás20-at választhatjuk készülékkel együtt is, így az alapcsomag bruttó 900 forint lebeszélhetőséget tartalmaz. Az esti órákban aktívak számára a SMS-ek ára és a hívások percdíja hálózaton belül 9 forintra csökkenthető a djuice Nigthlife kiegészítő szolgáltatás megrendelésével havi 490 forintért.

Az új tarifacsomagot SMS Bandi népszerűsíti a www.smsbandi.hu honlapon, ahol élő közvetítésben elénekli a 06 20 2020 255-ös telefonszámra beérkező legjobb SMS-eket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek