Connect with us

technokrata

Mobil lottó és totó a Pannontól

Kütyük

Mobil lottó és totó a Pannontól

Az operátor legújabb szolgáltatásai.

A Pannon a MobilVásárlás szolgáltatás keretében, elérhetővé teszi a Szerencsejáték Zrt. által nyújtott egyes termékeket, melyek pontos köréről, a termék elérhetőségének részletes feltételeiről, a szolgáltató honlapján tájékoztatja előfizetőit.

Az előfizető kizárólag akkor vesz részt a játékban, ha a játékban történő részvételt igazoló SMS a szolgáltatás mobiltelefonszámáról az előfizető telefonjára megérkezik. A szolgáltató rögzíti, hogy a játék lebonyolítása, a játékban való részvétel feltételei, a nyeremény kifizetése, valamint a kifizetés feltétele a Szerencsejáték Zrt. felelősségi körébe tartozik, és a Szerencsejáték Zrt. által kerül meghatározásra, melynek részletes elemei a Szerencsejáték Zrt. honlapján érhetőek el.

A nyeremény felvételének szükséges és elégséges feltétele a játékban résztvevő SIM kártyához kötött, amely SIM kártya tulajdonosa a Pannon és jogosult használója az előfizető. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a SIM kártya elvesztése vagy ellopása, továbbá annak jogosulatlan használata, és ekként a nyeremény illetéktelen személy által történő jogosulatlan felvétele miatt. A játékban való részvétellel egyidejűleg az előfizető ezen feltételt tudomásul veszi.

A Pannon Mobil lottó és totó szolgáltatásának tervezett bevezetési időpontja 2007. május 3., mely a MobilVásárlás szolgáltatás keretében a 1756-os rövid hívószámon lesz elérhető az előfizetők számára.

A MobilVásárlás keretében elérhető Mobil lottó és totó szolgáltatás részvételi feltételei, a játék részletes leírása, és egyéb vonatkozó szabályzata a Szerencsejáték Zrt. honlapján vagy a lottózókban érhető el.

A 1756-os rövid hívószámra küldött SMS-ek díja megegyezik az előfizető tarifacsomagja szerinti, szolgáltató hálózatán belüli SMS-küldés díjával.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek