Connect with us

Hirdetés

technokrata

Külföldi mobilozás: segít a Vodafone roaming árhívó

Kütyük

Külföldi mobilozás: segít a Vodafone roaming árhívó

A Vodafone Magyarország április elején vezeti be új fejlesztését, a roaming árhívót.

Ez az új megoldás megkönnyíti az ügyfelek számára a külföldön való telefonálás költségének tervezését. A szolgáltatásnak köszönhetően a Vodafone ügyfelei egy SMS elküldése után megtudhatják a cél vagy tartózkodási országra / hálózatra vonatkozó roaming hívásaik költségét.

Külföldi útjaik során többen kerülik a mobiltelefon használatát, mely részben arra vezethető vissza, hogy az emberek többsége bizonytalan abban, vagy egyáltalán nincs tisztában vele, hogy külföldön milyen percdíjon kezdeményezhet és fogadhat hívásokat. Ennek következtében úgy ˝védekeznek˝ az esetlegesen felmerülő nem várt költségek ellen, hogy külföldön egyáltalán nem használják a telefonjaikat. A Vodafone Magyarország legújabb fejlesztése, a roaming árhívó szolgáltatás erre a problémára kínál megoldást.

A szolgáltatást a Vodafone utólag és előre fizető ügyfelei, egyéni és üzleti előfizetői egyaránt igénybe vehetik. Az ügyfélnek mindössze annyit kell tennie, hogy a kiválasztott ország nevét szöveges üzenetben elküldi a 1702-es rövid hívószámra. Ha az előfizető még Magyarországon tartózkodik, akkor a válasz SMS-ben megkapja a preferált hálózatra vonatkozó hívásindítási és hívásfogadási percdíjat és a preferált hálózat nevét. Amennyiben külföldről küldi el az ország nevét, ha preferált hálózaton roamingol, a Vodafone megadja a preferált hálózatra vonatkozó árakat; ha nem preferált hálózaton, akkor megkapja az általa használt szolgáltatóra vonatkozó percdíjakat, illetve értesítést kap az ajánlott hálózatról is.

A szolgáltatás során a Vodafone összes roaming partnerére, azaz 161 országra vonatkozóan kérhető le információ.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés