Connect with us

technokrata

Adóparadicsom az Interneten

Kütyük

Adóparadicsom az Interneten

Magyarország egyik legnagyobb, leggazdagabb tartalommal rendelkező adózási portálja.

Új, minden korábbinál szélesebb körűvé fejlesztette adózáshoz kapcsolódó internetes szolgáltatását a CompLex Kiadó. Ennek lényege, hogy a CompLex eddig különböző helyeken és nevek alatt futó online szolgáltatásait egy portálra rendezte, miközben tízszeresére nőt az ingyenesen hozzáférhető szakmai információk mennyisége. A fejlesztéseknek köszönhetően Magyarország minden bizonnyal legnagyobb, leggazdagabb tartalommal rendelkező adózási portálja jött létre, mely a kapcsolódó szolgáltatásokkal képes kiszolgálni a Magyarországon adózással foglalkozók bármely szakmai szintjét és akár teljes létszámát.

Az ingyenes részen válogatást találhatunk az Adó lapcsalád legfontosabb cikkeiből, ízelítőt az Adó-kérdések és válaszok konzultációs szolgáltatás legérdekesebb kérdéseiből és válaszaiból, információt a friss jogszabályváltozásokról (nemcsak a jogszabályok szövegét, hanem a hozzájuk fűzött magyarázatokat is). A mindig friss „hónap témája” rovatban pedig már most, a „nyitás” után néhány nappal komoly szakmai viták zajlanak. De található az oldalon több tucatnyi „mini adatbázis” is, mint például az adónaptár, minimálbér tábla, APEH számlaszámok és sok más hasznos tartalom.

Az ado.hu ingyenes része „mögött” előfizetéses szolgáltatásként elérhető a Kiadó tavaly indított professzionális felhasználói oldala, az Adóparadicsom. Ez az adatbázis „időgépesen” tartalmaz több tízezer, szakembereknek szóló információs egységet, dokumentumot. Ez nemcsak a már szokványosnak mondható jogszabályokat, vagy az APEH anyagait, illetve az adózáshoz kapcsolódó bírósági ítéleteket jelenti. Szinte minden közteher-típusra vonatkozóan találunk magyarázó anyagokat (kommentárokat), az elmúlt években a kiadónál felvetődött és megválaszolt több ezer kérdést, valamint az adó lapok több évre visszamenően kereshető archívumát. A kutakodást intelligens keresőrendszer segíti.

Mindezeket az online adatbázisokat és szolgáltatásokat a Kiadó most először teszi úgy hozzáférhetővé „ADÓháló” fantázianéven, hogy az online szolgáltatás mellé a szakembereknek nem kell semmilyen nyomtatott terméket megrendelniük.

A kézikönyvön és az online tartalmakon kívül a kiadó továbbra is hangsúlyt fektet a (jogelődjeivel együtt) csaknem húsz éves Adó lapcsaládra. Az Adó lap, az Adó-kódex, az Adó-tb kalauz, az Adó-kérdések és válaszok szintén tartalmazzák a szakemberek számára szükséges ismereteket. A fentiekből látható, hogy az adózással foglalkozó szakembereket a CompLexnél egy minden korábbinál teljesebb információs „világ” várja, mely a cég szolgáltatását messze kiemeli a sokszereplős piacon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák