Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone: rajtol a VitaMAX sCOOL

Kütyük

Vodafone: rajtol a VitaMAX sCOOL

A Vodafone Magyarország új feltöltőkártyás tarifacsomagot vezet be április elején.

A VitaMAX sCOOL alacsony havidíjával és kedvező percdíjaival elsősorban diákoknak szóló tarifa. A Vodafone új tarifacsomagjára bármely meglévő és új előre fizető Vodafone-os ügyfél válthat. A VitaMAX sCOOL havidíja 495 forint.

Az induláshoz kapcsolódó akció keretén belül – 2007. április 1. és 2007. június 30. között -, a hálózaton belüli hívások díja hétköznap este hét és reggel hét között, illetve egész hétvégén mindössze 9 forint percenként. Hétköznap napközben a Vodafone-os számok 39 forintért hívhatóak. Ugyancsak 39 forintos percdíjért érhetőek el más mobilszolgáltató ügyfelei, illetve a vezetékes hálózatok.

A három hónapos akció során minden hálózatba 9 forintért küldhető szöveges üzenet. Június 30-a után a Vodafone hálózatba küldött SMS 9 forintba, a hálózaton kívülre küldött SMS pedig 24 forintba kerül. A multimédia üzenetek hálózaton belüli díja 18 forint. Más mobilhálózatok és vezetékes hálózatok felé küldött MMS-ek díja egységesen 60 forint.

A VitaMAX sCOOL tarifacsomag havi 2 MB ingyenes adatforgalmat is magában foglal. Az adatforgalmi határ átlépése előtt a Vodafone SMS-ben értesíti az ügyfeleket.

A VitaMAX sCOOL tarifacsomagot elsősorban a diákok igényeinek megfelelően alakította ki a Vodafone, de bárki válthat rá, nem szükséges a diákigazolvány bemutatása.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés