Connect with us

technokrata

Minden korábbi rekordot megdönt az LG Shine mobiltelefon

Kütyük

Minden korábbi rekordot megdönt az LG Shine mobiltelefon

A Shine telefon egy hónap alatt túlszárnyalta a Chocolate mobil sikereit.

Az LG Shine, a cég prémium kategóriás Black Label mobiltelefon sorozatának második tagjaként mutatkozott be az angliai, valamint az európai piacon egy hónappal ezelőtt és máris óriási sikereket könyvelhet el.


Az LG Electronics jelentése szerint az LG Shine óriási népszerűségnek örvend és értékesítési eredményei az európai piacon már egy hónap elteltével felülmúlják a készülék Koreában elért eladásait. A Shine telefon értékesítési eredményei az Chocolate telefon tavalyi, ugyanezen periódusban elért eredményeit is túlszárnyalják.

A Phones4U, Anglia vezető mobilkereskedője szerint, az LG Shine telefon két héttel bevezetése után a legkelendőbb készülék lett, és most is több mint 2.000 Shine talál gazdára naponta az angliai kereskedőknél.

Franciaországban és Németországban is hasonló a helyzet. A Shine az LG sikeres Chocolate telefonjának eredményeit is felülmúlta, mert már több mint 200.000 darab kelt el belőle az európai bevezetés óta (a Chocolate telefonból 160.000).

˝Az LG újra bebizonyította, hogy vezető szereplője a világ design központú mobilszektorában˝ – mondta Dr. Skott Ahn, az LG Electronics Mobile Communications Company elnöke. ˝A Chocolate telefon sikerének felülmúlása óriási eredmény és egyben igazolása is a cég design és marketing központú szemléletének˝.

Anglia vezető szakmai lapja, a Mobile´s értékesítési figyelője, a Mobile Tracker felmérése szerint az LG Shine a legnépszerűbb telefon Angliában (március 9-én lezárt felmérés).

˝Az LG Shine bemutatását megelőző, illetve a termékbevezetőt övező intenzív érdeklődés a média és a vásárlók részéről nem csak a marketingesek hozzáértését, hanem az LG márkanév vonzerejét is bizonyítja. A Chocolate telefon magasra tette a mércét mind a design mind az eladási eredmények tekintetében, és bármilyen hihetetlen, az Shine telefonnak még ezen az óriási mércén is sikerült átlépnie˝ – mondta Brian Na, az LG Electronics UK elnöke.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle