Connect with us

Hirdetés

technokrata

ADSL telefon nélkül

Kütyük

ADSL telefon nélkül

TisztaDSL az Interware-től.

Áprilistól az Interware a hagyományos telefonvonal alapú ADSL csomagok mellett telefon-előfizetés nélküli Internet-szolgáltatást is nyújt (tisztaDSL). Régóta kifogásolták ugyanis a fogyasztók, hogy az ADSL internet elérés használata akkor is telefonvonal előfizetéséhez kötött, ha egyébként nem volna rá szükség. Az Interware tisztaDSL-lel megvalósul annak lehetősége, hogy ne kelljen egy telefonvonallal járó előfizetést fenntartani az internettel párhuzamosan, így mindössze azon szolgáltatást vehetik igénybe az ügyfelek, amelyre valójában szükségük van.

Kiknek is előnyös a tisztaDSL konstrukció? Mindazoknak, akik nem használják vezetékes telefonjukat, és ezért nem szeretnének felesleges kiadásokat magukra vállalni az internet előfizetés mellett. Nem mellékes az sem, hogy ennek köszönhetően mindössze egy szolgáltatóval kell szerződniük, így számla is csak egy helyről érkezik részükre. Megrendeléskor az ügyfélnek nincs más dolga, mint a szolgáltatás létesítését követően lemondani korábbi vezetékes telefon előfizetését, vagy új megrendelés esetén nem is szükséges megrendelnie a telefonszolgáltatást. Sokak számára fontos előnyt jelent majd e könnyebbség a hagyományos ADSL előfizetéssel szemben, ahol szükséges a vezetékes telefonelőfizetés megléte.

Az Interware új szolgáltatása nem csupán az új lakossági és üzleti ügyfelei számára elérhető, hiszen a korábbi ügyfelek mellett más szolgáltatók ügyfelei is választhatják ezt a szolgáltatást. A szolgáltatót váltó ügyfeleknek mindössze a korábbi szolgáltatójukkal kötött szerződésben foglalt hűségidő lejártát kell megvárniuk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés