Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutató: mit tud a legújabb iGO navigáció?

Kütyük

Bemutató: mit tud a legújabb iGO navigáció?

Március 27-től ingyenesen tölthető le az i-go.com weboldalról az iGO My way 2006 Plus frissítőcsomag, mely megújult térképeket és vadonatúj funkciókat is tartalmaz. A szoftver ezentúl kezeli a TMC adatokat és figyelmeztet a sebességmérő kamerákra is.

A magyar fejlesztésű iGO My way GPS-navigációs szoftver csaknem két éve nyújt hatékony segítséget az autósoknak a tájékozódásban. A rövid idő alatt népszerűvé vált szoftverhez, immár harmadszor kínálnak a fejlesztők új térképeket és funkciókat.


˝Az iGO My way mindig is úttörő volt a felhasználóbarát alkalmazások bevezetésében, mivel célunk az autós navigáció népszerűsítése. Az iGO My way 2006 Plus elnevezésű frissítőcsomagban olyan hasznos funkciókat kínálunk, mint például a TMC forgalmi riasztás, vagy az útbiztonsági kamerák, amely figyelmezteti a sofőrt a sebességmérőkre˝ – mondta Fazakas András, a Nav N Go Kft. operatív igazgatója.

Az iGO My way 2006 Plus frissítőcsomag ingyenesen tölthető le az i-go.com weboldalról, a felhasználóknak mindössze regisztrálniuk kell magukat. Azoknak a felhasználóknak, akiknek nincs Internet elérésük, a hivatalos iGO My way márkakereskedők is elvégzik a frissítést térítés ellenében.

A Nav N Go Kft. mindig fontosnak tartotta, hogy kiemelten kezelje hűséges felhasználóit, akik régóta használják és szeretik az iGO My way GPS-navigációs szoftvert. A termék megjelenése óta számtalan alkalommal biztosítottak ingyenesen új országtérképeket és különféle szoftver frissítéseket. Az iGO My way legújabb, 2007 nyarán megjelenő változata, a NavNGo iGO 8 szintén elérhető lesz a meglévő felhasználók számára, de ez a frissítés csak térítés ellenében érhető majd el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés