Connect with us

Hirdetés

technokrata

Videó: akcióban a GPS-es Nokia 6110 Navigator

Kütyük

Videó: akcióban a GPS-es Nokia 6110 Navigator

Lássuk, hogy hogyan teljesít a gyakorlatban a Nokia legfrissebb GPS-es mobilja.

A lentebbi linken elérhető, német nyelvű YouTube videón megfigyelhetjük, hogy pontosan hogyan viselkedik működés közben a Nokia vadonatúj navigációs készüléke.

A GPS (Global Positioning System) és AGPS (Assisted Global Positioning System) technológiákkal egyaránt felvértezett Nokia 6110 Navigator forgalmazása várhatóan a második negyedévben kezdődik majd meg – az ár előreláthatólag 450 euró (115 ezer forint) körül fog alakulni.

A divatos megjelenésű, szétcsúsztatható kialakítást kapott újdonságban egy 2,2 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző teljesít szolgálatot. A 320×240 pixeles (QVGA) felbontású display több mint 16 millió színárnyalatot képes a szemünk elé tárni.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz), S60 szoftveres Nokia 6110 Navigator GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA (3,6 Mbit/s) kompatibilis, vagyis e tekintetben sem lehet egyetlen rossz szavunk sem rá. A belső memória kapacitása 40 MB, a bővítőslotba pedig microSD (TransFlash) szabványú miniatűr memóriakártyákat (maximum 2 GB) gyömöszölhetünk be.

A digitális fényképezőgép modul elsősorban 2 megapixeles felbontásáról, LED-segédfényéről, illetve négyszeres átfogású digitális zoomjáról ismerszik meg. A nagykapacitású lítium-ion akkumulátor egy feltöltéssel maximum 3,5 órás beszélgetési időt, illetve nem kevesebb mint 11 napos készenléti időt biztosít a számunkra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés