Connect with us

technokrata

T-Mobile: kétszer annyi net változatlan áron

Kütyük

T-Mobile: kétszer annyi net változatlan áron

A legnagyobb hazai szolgáltató új mobil internetes akciót indított.

A T-Mobile szélessáv népszerűsítése céljából a mobilcég márciusban megduplázza a Net 300, a Net 1000, illetve a Mobilinternet 300 és Mobilinternet 1000 díjcsomagok felhasználói számára a havi díjban foglalt adatmennyiséget.

A március 1-től március 31-ig tartó akció keretében a felsorolt díjcsomagokra előfizető ügyfelek így változatlan havi díj ellenében kétszer annyi adatot forgalmazhatnak, azaz a 300-as csomagokkal 600 MB-ot, az 1000-es csomagokkal pedig közel 2 GB-ot. Az akcióval így még jobban kihasználhatók a T-Mobile 23 várost lefedő 3G/HSDPA szélessávú hálózatának előnyei.

A 3G/HSDPA-nak köszönhető gyors adatátvitellel az érintett településeken az internetezés, az e-mailezés, a nagyobb méretű file-ok fogadása és küldése, vagy akár a folyamatos videoátvitel is jó minőségben használható.

A gyors ütemű fejlesztés eredményeként az országban jelenleg kizárólag a T-Mobile rendelkezik 3 Mbit/s letöltési sebességre képes, kereskedelmi szolgáltatás keretében igénybe vehető szélessávú mobilhálózattal.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp