Connect with us

technokrata

Feltámadt a legendás Motorola StarTAC!

Kütyük

Feltámadt a legendás Motorola StarTAC!

A Motorola hirtelen gondolt egyet és feltámasztotta a korábban óriási sikert aratott StarTAC készüléket.

Az eredeti StarTAC modell örökébe lépő, StarTAC III (MS900) típusjelzésű újdonságot Dél-Koreában leplezték le. Mondanom sem kell, hogy a hagyományokhoz híven a vadonatúj StarTAC is széthajtható kialakítást kapott. A rejtett antennás készülék csukott állapotban 89 milliméter hosszú, 48,5 milliméter széles és 19,6 milliméter vastag, miközben a mérlegen egész pontosan 92 grammot nyom.

A speciális karcolásálló bevonatot kapott StarTAC III belsejében egy a mai elvárásoknak abszolút megfelelő, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot. A 2 colos képátlóval rendelkező display QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású, 18 bites színmélysége révén pedig 262.144 színárnyalatot képes a szemünk elé tárni.

A 128 MB belső memóriával felvértezett Motorola újdonság energiaellátásáról egy 880 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik, mely optimális esetben 160 perces beszélgetési időt, illetve 300 órás készenléti időt biztosít a számunkra.

Az MP3 lejátszó alkalmazással, elektronikus szótárral és nem utolsó sorban GPS-vevővel is ellátott Motorola StarTAC III március elején jelenik meg a kereskedelmi forgalomban, ára Dél-Koreában 297 ezer won (60 ezer forint) lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle