Connect with us

technokrata

Citizen karóra – high-tech mobil funkciókkal

Kütyük

Citizen karóra – high-tech mobil funkciókkal

Megérkezett a legújabb mobiltelefonos karóra.

Az igazsághoz tartozik, hogy az alábbiakban bemutatandó karóra belsejében nincs elrejtve egy komplett mobiltelefon, hanem csak arról van szó, hogy az óra képes kommunikálni a különböző mobilokkal. A Citizen által kifejlesztett, i:VIRT típusjelzésű high-tech karóra Bluetooth vezeték nélküli technológia segítségével kommunikál a mobiltelefonokkal.


Felmerülhet a kérdés, hogy pontosan mire is jó egy ilyen készülék? Nos többek közt például arra, hogy megjelenítse a bejövő hívásokat, vagyis akár a nélkül is megtudhatjuk, hogy ki hív bennünket, hogy előszednénk a zsebünkből a mobilunkat. Amennyiben úgy döntünk, hogy a hívást nem szeretnénk fogadni, elég megnyomni az órán egy gombot és máris kész a művelet. Negatívum, hogy a karóra nem használható Bluetooth kihangosíthatóként, vagyis beszélgetéseket nem lehet lefolytatni a segítségével.

A mérlegen egész pontosan 55 grammot nyomó Citizen újdonság fényjelekkel és vibrálással képes jelezni a bejövő hívásokat és a beérkezett szöveges üzeneteket. Utóbbiak egyébként akár el is olvashatók a karóra mini kijelzőjén. Folyamatosan bekapcsolt Bluetooth adatátvitel mellett a Citizen i:VIRT működési ideje maximum 5 nap.

A kereskedelmi forgalmazás várhatóan márciusban kezdődik meg, a spéci karóra 110 eurós, vagyis mintegy 28 ezer forintos áron lesz kapható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp