Connect with us

technokrata

Asus P735: 3G okostelefon érintőkijelzővel

Kütyük

Asus P735: 3G okostelefon érintőkijelzővel

A tajvani gyártó ezúttal egy smartphone-nal rukkolt elő.

A hagyományos kialakítású, 109x59x19 milliméter méretű Asus P735 egy háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) okostelefon, mely nem csak GPRS, hanem UMTS hálózatokban is használható. A 143 gramm tömegű újdonság továbbá a Bluetooth 2.0 és 802.11b/g Wi-Fi technológiákat is támogatja. Belsejében egy 520 MHz-es frekvenciájú Intel XScale mikroprocesszor dohog, az integrált memória pedig 256 MB flash ROM-ból és 64 MB SDRAM-ból tevődik össze. A miniSD memóriakártyával bővíthető készülék 2,8 colos érintőkijelzője 320×240 pixeles felbontású és 65 ezer színárnyalatú.


A P735 üzleti alkalmazásaival segítséget nyújt a időbeosztás kezelésében, könnyebb, hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé útközben is. A Windows Mobile operációs rendszerű készülékkel a felhasználók megtekinthetik és szerkeszthetik Excel és Word dokumentumaikat. Az Asus Remote Presenterrel a notebookon tárolt Powerpoint prezentációk is könnyen kezelhetők a Bluetooth kapcsolat segítségével, a prezentáció közben pedig a P735-ön olvashatók a lábjegyzetek.

A másik funkció, mely az elérhetőségek mentésében és kezelésében nyújt segítséget, a P735 névjegykártya felismerő képessége. A beépített 2 megapixeles autófókuszos kamera rögzíti a névjegy adatait és egyből az elérhetőségek között tárolja azokat – így nem szükséges az összes névjegykártyát magunkkal hordanunk.

Az akár három időzónán átívelő nemzetközi telekonferenciák sem jelentenek problémát a Meeting Planner számára. Ez az alkalmazás segít elkerülni az időeltérésből adódó bonyodalmakat és sokkal hatékonyabbá teszi a konferenciák, beszélgetések szervezését, lebonyolítását. A P735 két beépített kamerával, gazdag audió és vizuális funkciókkal teljes multimédiás élményt nyújt. A P735 támogatja az MP3, WMA, AAC és AAC+ formátumú zenelejátszást, és a multimédiás tartalmak Internetről való letöltését is.

A P735-höz mellékelt Asus szoftver sokoldalú funkciókkal segíti a felhasználók munkáját. A My Secret kódolja és védi a fontos dokumentumokat a jogosulatlan megtekintés és hozzáférés elől. Az Asus Status folyamatosan informálja a felhasználót az elérhető frissítésekről, a Profile funkció pedig kiiktatja a zavaró csengéseket a megbeszélések közben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle