Connect with us

Hirdetés

technokrata

Asus P735: 3G okostelefon érintőkijelzővel

Kütyük

Asus P735: 3G okostelefon érintőkijelzővel

A tajvani gyártó ezúttal egy smartphone-nal rukkolt elő.

A hagyományos kialakítású, 109x59x19 milliméter méretű Asus P735 egy háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) okostelefon, mely nem csak GPRS, hanem UMTS hálózatokban is használható. A 143 gramm tömegű újdonság továbbá a Bluetooth 2.0 és 802.11b/g Wi-Fi technológiákat is támogatja. Belsejében egy 520 MHz-es frekvenciájú Intel XScale mikroprocesszor dohog, az integrált memória pedig 256 MB flash ROM-ból és 64 MB SDRAM-ból tevődik össze. A miniSD memóriakártyával bővíthető készülék 2,8 colos érintőkijelzője 320×240 pixeles felbontású és 65 ezer színárnyalatú.


A P735 üzleti alkalmazásaival segítséget nyújt a időbeosztás kezelésében, könnyebb, hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé útközben is. A Windows Mobile operációs rendszerű készülékkel a felhasználók megtekinthetik és szerkeszthetik Excel és Word dokumentumaikat. Az Asus Remote Presenterrel a notebookon tárolt Powerpoint prezentációk is könnyen kezelhetők a Bluetooth kapcsolat segítségével, a prezentáció közben pedig a P735-ön olvashatók a lábjegyzetek.

A másik funkció, mely az elérhetőségek mentésében és kezelésében nyújt segítséget, a P735 névjegykártya felismerő képessége. A beépített 2 megapixeles autófókuszos kamera rögzíti a névjegy adatait és egyből az elérhetőségek között tárolja azokat – így nem szükséges az összes névjegykártyát magunkkal hordanunk.

Az akár három időzónán átívelő nemzetközi telekonferenciák sem jelentenek problémát a Meeting Planner számára. Ez az alkalmazás segít elkerülni az időeltérésből adódó bonyodalmakat és sokkal hatékonyabbá teszi a konferenciák, beszélgetések szervezését, lebonyolítását. A P735 két beépített kamerával, gazdag audió és vizuális funkciókkal teljes multimédiás élményt nyújt. A P735 támogatja az MP3, WMA, AAC és AAC+ formátumú zenelejátszást, és a multimédiás tartalmak Internetről való letöltését is.

A P735-höz mellékelt Asus szoftver sokoldalú funkciókkal segíti a felhasználók munkáját. A My Secret kódolja és védi a fontos dokumentumokat a jogosulatlan megtekintés és hozzáférés elől. Az Asus Status folyamatosan informálja a felhasználót az elérhető frissítésekről, a Profile funkció pedig kiiktatja a zavaró csengéseket a megbeszélések közben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés