Connect with us

Hirdetés

technokrata

5 millió forintos, illatos mobil!

Kütyük

5 millió forintos, illatos mobil!

Embertelenül drága Sony Ericsson telefont jelentettek be.

Az egyik legismertebb japán modell, Moe Oshikiri mutatta be Japánban azt a különleges Sony Ericsson készüléket, melynek értéke 3 millió jen, vagyis mintegy 4,8 millió forint. Hogy miért ilyen drága ez a mobil? Nos csupán azért, mert egyetlen darab készült belőle, és felületén gyémántot, zafírt és rubintot egyaránt találhatunk.


Az SO703i típusjelzésű újdonság nem azzal a szokásos új készülék szaggal rendelkezik, mint amellyel a legtöbb telefon, hanem egy olyan speciális illattal, mely a gyártó szerint állítólag arra is képes, hogy a telefonos beszélgetések közben megnyugtassa az embert. Az új készülék egyébként számos különböző színváltozatban kapható, és mindegyik kivitel más-más illatanyagot bocsát ki magából.

A 104 gramm tömegű és szétnyitható kialakítású Sony Ericsson SO703i alaphelyzetben 105 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 18,4 milliméter vastag. Az energiaellátásról egy nagykapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik, mely optimális esetben 160 perces beszélgetési időt, illetve 600 órás készenléti időt biztosít a számunkra.

Az OEL technológiájú külső display 1,1 colos képátlón 128×36 képpontot vonultat fel. A TFT alapokon nyugvó belső Bravia kijelző ezzel szemben már nem kevesebb mint 2,7 colos képátlóval rendelkezik: a 262.144 színárnyalatú panel WQVGA felbontású, ami egész pontosan 240×432 pixeles felbontást jelent.

A fő kamerában egy 2 megapixeles CMOS képszenzor teljesít szolgálatot, az elsősorban videóhívásokhoz használatos belső fényképezőgép pedig 0,1 megapixeles felbontású. Az integrált memória microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővíthető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés