Connect with us

technokrata

Titkos Nokia mobilok: N60, N81 és társaik

Kütyük

Titkos Nokia mobilok: N60, N81 és társaik

Tekintsük át röviden, hogy milyen új Nokia mobilok érkeznek majd a közeljövőben!

A napokban olyan pletykák röppentek fel, miszerint a piacvezető finn gyártó már javában dolgozik legújabb N sorozatú okostelefonjának kifejlesztésén. Ez a kereskedelmi forgalomban feltehetően Nokia N60 néven debütáló smartphone várhatóan hasonló tudással rendelkezik majd, mint a nemrégiben bejelentett Nokia 6290, azonban lényeges különbség, hogy míg az utóbbi kagylóformával rendelkezik, addig az N60 hagyományos (candybar) kialakítású.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Nokia a közeljövőben egy bizonyos N81-es készüléket is be kíván majd mutatni. Ez az egyelőre meglehetősen titokzatos masina a várakozások szerint jelentősen vékonyabb a korábbi Nokia N80-nál, készülékháza pedig rozsdamentes acélból készül. Amennyiben hihetünk a pletykáknak, a Nokia N81-ben egy 3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modul teljesít szolgálatot, a belső memória kapacitása pedig nem kevesebb mint 4 GB. Említést érdemel továbbá a 2,4 colos képátlóval rendelkező TFT display, mely elsősorban 320×240 pixeles felbontásáról, illetve érintésérzékeny mivoltáról ismerszik meg. A Nokia N81 hivatalos bejelentésére várhatóan idén áprilisban kerül majd sor.

Különböző források szerint valamikor nyár elején esedékes a Nokia első vadonatúj N-Gage mobil játékgépének a debütálása, ezenkívül pedig készülőfélben van még egy Nokia E63 típusjelzésű új business okostelefon is. Kémfotók jelenleg sajnos még egyik titkos újdonságról sem kerültek nyilvánosságra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák