Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile web´n´walk@home: időalapú Internet otthonra

Kütyük

T-Mobile web´n´walk@home: időalapú Internet otthonra

A T-Mobile újabb mobil Internet szolgáltatást indít.

A magenta színekben pompázó szolgáltató első körben Németországban vezeti be a web´n´walk@home nevezetű szolgáltatást, mely leginkább azok számára lehet kedvező, akik szélessávú Internetre vágynak, azonban lakóhelyükön nem építhető ki vezetékes DSL kapcsolat.

A március 1-én startoló, időalapú számlázású web´n´walk@home két változatban érhető el. A web´n´walk@home 40 csomag havi 20 euró, vagyis mintegy 5 ezer forint ellenében 40 órányi mobil internetezést foglal magában. A web´n´walk@home 100 csomag havi 30 euróért (7,5 ezer forint) már nem kevesebb mint 100 óra mobil webböngészést tesz lehetővé. Amennyiben valaki túllépi a két évre szóló szerződésében foglalt időkeretét, percenként 20 centet (50 forint) kell fizetnie.

A web´n´walk@home egy előre definiált címen, illetve annak 2 kilométeres körzetében vehető igénybe. Ha valaki elhagyja ezt a területet, notebookjának a kijelzőjén megjelenik egy kis felirat, mely az Internet szolgáltatás befejezését jelzi. A szolgáltatás GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA készülékekkel egyaránt igénybe vehető.

Mint ismeretes, hazánkban a T-Mobile tavaly június 1-én indította el web´n´walk szolgáltatását. A T-Mobile web´n´walk lényege, hogy megfelelő mobiltelefon és valamely mobilinternet-csomag előfizetése esetén akár egyetlen gombnyomással elérhetővé teszi a teljes világhálót. Bármely kiválasztott internetes honlap egy mobiltelefon kijelzőjén is megtekinthető.

Magyarországon jelenleg egyedül a T-Mobile rendelkezik kereskedelmi HSDPA szolgáltatással, melynek letöltési sebessége jelenleg 3 Mbit/s körül alakul.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés