Connect with us

Hirdetés

technokrata

Prada headset – luxusmobilokhoz

Kütyük

Prada headset – luxusmobilokhoz

Az LG hamarosan egy új Bluetooth headsetet fog bevezetni a piacra.

Mint ismeretes, az LG és a Prada által közösen fejlesztett első luxusmobilt a múlt hónapban jelentették be. Most kiderült, hogy hamarosan egy különleges Bluetooth headset is elérhető lesz a Prada mobilhoz. A Prada felirattal díszített fekete headset tömege 15,8 gramm, mérete pedig 54×21,2×12,2 milliméter.

A Bluetooth 1.2 szabványú készülék egy feltöltéssel maximum 8 órás beszélgetési időt, illetve 200 órás készenléti időt képes biztosítani a számunkra. A Prada headset érdekessége az oldalán elhelyezett OLED kijelző. A kereskedelmi forgalomban várhatóan valamikor májusban debütáló újdonsága ára előreláthatólag 35 ezer forint körül fog alakulni.

LG Prada
A háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett újdonság tulajdonképpen nem más, mint az LG KE850-es modell Prada verziója. A készülék érdekessége, hogy nem rendelkezik hagyományos billentyűzettel, kijelzője alatt pedig csak néhány fontosabb kezelőszerv kapott helyet. A Prada mobil kezelésében értelemszerűen az érintésérzékeny kijelző játssza a legfontosabb szerepet, csakúgy, mint a múlt héten debütált Apple iPhone esetében. A nagyméretű, nem kevesebb mint 3 colos képátlójú kijelző 400×240 pixeles felbontással rendelkezik.

A hátlap balfelső sarkába került a digitális fényképezőgép modul, melynek optikája Schneider-Kreuznach gyártmányú, erre azonban érdekes módon egyetlen kis felirat sem utal. Az optikától balra egy kis tükör, jobbra pedig egy LED-alapú segédfény kapott helyet, a maximális fotófelbontás 2 megapixel (1.600×1.200 képpont).

A hagyományos kialakítású Prada mobil 98,8 milliméter hosszú, 54 milliméter széles és mindössze 12 milliméter vastag. A vezeték nélküli technológiák közül ezúttal a GPRS, az EDGE és a Bluetooth 2.0 támogatott, a belső memória microSD (TransFlash) memóriakártyák révén bővíthető. Szólnunk kell továbbá még a fejlett zenelejátszóról (MP3, AAC, AAC+, WMA), az USB 2.0 interfészről, a 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorról, illetve az Office dokumentumok támogatásáról. A 600 eurós, vagyis mintegy 150 ezer forintos telefon kereskedelmi forgalmazása ezekben a hetekben kezdődik meg.

Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, áprilisban esedékes a második LG Prada telefon bemutatása: a legfontosabb újdonságok közé tartozk többek közt a DMB TV-vevő, illetve az immár vibrafunkciós érintőkijelző.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés