Connect with us

technokrata

Prada headset – luxusmobilokhoz

Kütyük

Prada headset – luxusmobilokhoz

Az LG hamarosan egy új Bluetooth headsetet fog bevezetni a piacra.

Mint ismeretes, az LG és a Prada által közösen fejlesztett első luxusmobilt a múlt hónapban jelentették be. Most kiderült, hogy hamarosan egy különleges Bluetooth headset is elérhető lesz a Prada mobilhoz. A Prada felirattal díszített fekete headset tömege 15,8 gramm, mérete pedig 54×21,2×12,2 milliméter.

A Bluetooth 1.2 szabványú készülék egy feltöltéssel maximum 8 órás beszélgetési időt, illetve 200 órás készenléti időt képes biztosítani a számunkra. A Prada headset érdekessége az oldalán elhelyezett OLED kijelző. A kereskedelmi forgalomban várhatóan valamikor májusban debütáló újdonsága ára előreláthatólag 35 ezer forint körül fog alakulni.

LG Prada
A háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett újdonság tulajdonképpen nem más, mint az LG KE850-es modell Prada verziója. A készülék érdekessége, hogy nem rendelkezik hagyományos billentyűzettel, kijelzője alatt pedig csak néhány fontosabb kezelőszerv kapott helyet. A Prada mobil kezelésében értelemszerűen az érintésérzékeny kijelző játssza a legfontosabb szerepet, csakúgy, mint a múlt héten debütált Apple iPhone esetében. A nagyméretű, nem kevesebb mint 3 colos képátlójú kijelző 400×240 pixeles felbontással rendelkezik.

A hátlap balfelső sarkába került a digitális fényképezőgép modul, melynek optikája Schneider-Kreuznach gyártmányú, erre azonban érdekes módon egyetlen kis felirat sem utal. Az optikától balra egy kis tükör, jobbra pedig egy LED-alapú segédfény kapott helyet, a maximális fotófelbontás 2 megapixel (1.600×1.200 képpont).

A hagyományos kialakítású Prada mobil 98,8 milliméter hosszú, 54 milliméter széles és mindössze 12 milliméter vastag. A vezeték nélküli technológiák közül ezúttal a GPRS, az EDGE és a Bluetooth 2.0 támogatott, a belső memória microSD (TransFlash) memóriakártyák révén bővíthető. Szólnunk kell továbbá még a fejlett zenelejátszóról (MP3, AAC, AAC+, WMA), az USB 2.0 interfészről, a 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorról, illetve az Office dokumentumok támogatásáról. A 600 eurós, vagyis mintegy 150 ezer forintos telefon kereskedelmi forgalmazása ezekben a hetekben kezdődik meg.

Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, áprilisban esedékes a második LG Prada telefon bemutatása: a legfontosabb újdonságok közé tartozk többek közt a DMB TV-vevő, illetve az immár vibrafunkciós érintőkijelző.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák