Connect with us

Hirdetés

technokrata

National Geographic mobil: ingyen hívások külföldön

Kütyük

National Geographic mobil: ingyen hívások külföldön

Nem, itt most nem egy televíziós csatornáról, hanem egy mobil készülékről lesz szó.

Az igen csak hosszú nevű National Geographic Talk Abroad Travel Phone nem más, mint egy kifejezetten azoknak szánt mobiltelefon, akik sokat utaznak külföldön, és jelentősen csökkenteni szeretnék a mobilozásra fordított kiadásaikat.

A kereskedelmi forgalomban valamikor a jövő hónapban debütáló, teljesen hagyományos vonalvezetésű telefon ára 199 dollár, vagyis mintegy 38 ezer forint, ami magán a készüléken kívül még 30 percnyi ingyenes beszélgetést is magában tartalmaz. A telefon ezenkívül 49 dolláros (9 ezer forint) heti díj ellenében bérelhető is.

A pre-paid konstrukcióban beszerezhető, tehát abszolút havidíj-mentes National Geographic Talk Abroad Travel Phone lényege, hogy segítségével az előfizetők a világ több mint hatvan országában teljesen ingyen és bérmentve fogadhatnak bejövő hívásokat. Ezzel szemben némi negatívum, hogy a kimenő hívásokért már fizetni kell. Ilyenkor a percdíj 0,90 dollár, vagyis mintegy 170 forint.

A brit telefonszámmal rendelkező csomagban megtalálható többek közt maga a négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) mobiltelefon, egy univerzális hálózati töltő, valamint néhány adapter a töltőhöz. A mobiltelefon részletes specifikációit egyelőre sűrű homály fedi.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés