Connect with us

technokrata

Mobiltelefon a karórában – márciustól

Kütyük

Mobiltelefon a karórában – márciustól

Friss információk az egyik legújabb mobiltelefonos karóráról.

Talán emlékeznek még Olvasóink arra a tavaly nyári hírünkre, mely szerint az SMS Technology nevezetű ausztrál cég bemutatta legfrissebb termékét: az M300 egy teljes értékű mobiltelefon és egy hagyományos digitális karóra ötvözete. Nos ez az érdekes kütyü a múlt heti 3GSM kiállításon végre már élőben is megtekinthető volt. Ezenkívül pedig a gyártó képviselői elmondták, hogy a készülék kereskedelmi forgalmazása várhatóan márciusban fog megkezdődni.

Az M300 a pontos idő kijelzésén túl arra is képes, hogy mobiltelefonos hívásokat bonyolítson le, és ezeket a hívásokat akár ki is lehet hangosítani.

A készülékkel minden további nélkül SMS-ezhetünk, a Bluetooth technológiának köszönhetően pedig vezeték nélküli headsetet is csatlakoztathatunk hozzá. A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyártó szerint egyetlen feltöltéssel maximum 200 órás készenléti időt, illetve 200 perces beszélgetési időt képes biztosítani.

A normál karórákéval megegyező méretű, vízálló ketyere belső memóriájában 99 telefonszámot lehet eltárolni, a PC-s adatátvitelről pedig USB kábel gondoskodik. Említést érdemel továbbá a 64 MB kapacitású belső memória, az MP3 lejátszó funkció, illetve a negyven gyári csengőhang.

Az egyelőre csak előrendelhető M300 ára átszámítva mintegy 120 ezer forint. A termékre 12 hónap garanciát vállal a gyártó.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle