Connect with us

technokrata

Bármelyik weboldal közösségépítővé változtatható

Kütyük

Bármelyik weboldal közösségépítővé változtatható

A Cisco megállapodást kötött a Five Across felvásárlásáról.

A Cisco bejelentette, hogy megállapodást kötött a közösségi hálózati megoldások egyik szállítója, a Five Across, Inc. cég megvásárlásáról. A san franciscoi székhelyű Five Across saját fejlesztésű Connect Community Builder közösségépítő platformjával a cégek webhelyeiket nagyon egyszerűen teljes körű közösségi funkciókkal bővíthetik, és a felhasználók által létrehozott tartalmakkal – megosztott hang-, video- és képfájlokkal, blogokkal, webes közvetítésekkel (podcast) és profilokkal – tehetik színesebbé. Ezekkel a kapcsolattartó funkciókkal a cégek javíthatják az ügyfelekkel kialakított párbeszédet és fejleszthetik webhelyeik általános használhatóságát. A közösségi hálózati funkciók különösen a médiacégek, sportszövetségek, rajongói csoportok, illetve bármely olyan szervezet érdeklődésére tarthatnak számot, amely internetes közönségével kialakított kapcsolatát kívánja fejleszteni.

„A Cisco felfogása szerint a hálózat az a platform, amelyen keresztül a szervezetek tagjaikkal, illetve az emberek egymással kapcsolatot tarthatnak fenn” – nyilatkozta Dan Scheinman alelnök-helyettes, a Cisco médiamegoldásokért felelős csoportjának (CMSG) igazgatója.

A Five Across céget 2003-ban alapították, és 11 alkalmazottat foglalkoztat a kaliforniai San Francisco városában. A tranzakció eredményeként a Five Across csapata és termékportfoliója a Dan Scheinman vezetése alatt álló CMSG keretén belül fog működni.
Az ügylet lezárására várhatóan a Cisco 2007-es üzleti évének harmadik negyedévében, 2007. április 28-ig kerül sor.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp