Connect with us

technokrata

Kémfotók a soha nem látott Sony Ericssonról

Kütyük

Kémfotók a soha nem látott Sony Ericssonról

Friss kémfotók érkeztek a Sony Ericsson háza tájáról.

Az alábbi két, sajnos nem túl jó minőségű felvétellel kapcsolatban alaposan megoszlanak a vélemények. Egyesek szerint kamu besorolású felvételekhez van szerencsénk, mások viszont úgy vélik, hogy a képek egy igenis létező Sony Ericsson újdonságól készültek. Hogy pontosan melyikről? No, ez nagyon jó kérdés. Találgatások szerint a képeken a W900i utódja, a W910i látható, de elképzelhető, hogy a Sofia, vagy a Lindsay fejlesztési kódnevű készülék szerepel rajtuk.

Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, a Sony Ericsson hamarosan egy újabb, zenelejátszásra kihegyezett mobiltelefonnal fog előrukkolni. Az ismét egy híres teniszezőről, Lindsay Davenportról elnevezett, jelenleg Lindsay fejlesztési kódnevet viselő készülék a Walkman termékcsalád oszlopos tagja lesz, és valahol a Sony Ericsson W850i alatt fog elhelyezkedni a termékpalettán.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Lindsay pontosan milyen típusjelzéssel debütál majd a kereskedelmi forgalomban, az viszont már nyílt titok, hogy a telefon szétcsúsztatható kialakítást kapott a tervezőasztalon. A legújabb japán-svéd sliderphone vastagsága mindössze 14 milliméter, és várhatóan három különböző színváltozatban lesz kapható. Ezen színek egyike a rikítózöld.

A hátfalban elhelyezett digitális fényképezőgép modul lelke egy 2 megapixeles CMOS szenzor, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos felvételek készíthetők – a videófelbontás egyelőre ismeretlen. Második kamera nincs, ugyanis a telefon nem UMTS kompatibilis, vagyis nincs benne videóhívás funkció.

A Lindsay egyediségét a billentyűzet mellett, az oldaléleken elhelyezett LED fényforrások adják, melyek az beérkezett üzenetek és nem fogadott hívások jelzésén kívül állítólag az éppen hallgatott muzsikára ütemére is képesek villogni. A sztereó hangszórókkal felvértezett Sony Ericsson Lindsay hivatalos bejelentésére várhatóan néhány héten belül sor fog kerülni. A várható árat egyelőre sűrű homály fedi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp