Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hazánkban a legjobb szuperolcsó mobil

Kütyük

Hazánkban a legjobb szuperolcsó mobil

A Motorola ultra-olcsó mobilja megérkezett Magyarországra.

A Motorola megkezdte az F3-as készülék hazai kereskedelmi forgalmazását. A magyar nyelven beszélő készülék hivatalos ára 14.900 forint. Mint ismeretes, a GSM Association múlt heti szavazásán a Motorola MotoFone F3 készüléke nyerte el ˝Az év alsókategóriás mobiltelefonja˝ díjat. A telefonról készített tesztünk a lentebbi linken érhető el.

A MotoFone F3 egy elegáns megjelenésű és egyben rendkívül könnyen kezelhető készülék. Az újdonság a mai divatnak megfelelően ultra-vékony kialakítást kapott – a telefon vastagsága mindössze 9 milliméter. Mint ismeretes, a világ jelenlegi legvékonyabb telefonja, a Samsung U100 5,9 milliméter vastag.

A MotoFone F3 egyik legfontosabb újítása a ClearVision kijelző, mely EPD (Electrophoretic Display) technológiája révén minden korábbinál kontrasztosabb és nagyobb fényerejű képet biztosít, így a kijelzőről még erős napsütés mellett is könnyedén leolvashatók a különböző információk. A display egyébként jelentősen eltér a manapság használatos mobil LCD-ktől: sokkal inkább a régi LED-es órákra hasonlít. A kijelző alatt amúgy egy speciális, a kisebb-nagyobb külső behatásoknak ellenálló billentyűzetet helyeztek el a fejlesztők.

A polifonikus csengőhangokkal és nagy hangerejű hangszóróval felvértezett Motorola F3 további fontosabb specifikációi közé tartozik a nagy méretű ikonokból felépített és könnyen kezelhető menürendszer, a fejlett hangfunkciók, illetve az átlagosnál hosszabb készenléti és beszélgetési idő. Kamera nincs a GSM (F3) és CDMA (F3c) változatban is piacra kerülő készülékben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés