Connect with us

technokrata

Hazánkban a legjobb szuperolcsó mobil

Kütyük

Hazánkban a legjobb szuperolcsó mobil

A Motorola ultra-olcsó mobilja megérkezett Magyarországra.

A Motorola megkezdte az F3-as készülék hazai kereskedelmi forgalmazását. A magyar nyelven beszélő készülék hivatalos ára 14.900 forint. Mint ismeretes, a GSM Association múlt heti szavazásán a Motorola MotoFone F3 készüléke nyerte el ˝Az év alsókategóriás mobiltelefonja˝ díjat. A telefonról készített tesztünk a lentebbi linken érhető el.

A MotoFone F3 egy elegáns megjelenésű és egyben rendkívül könnyen kezelhető készülék. Az újdonság a mai divatnak megfelelően ultra-vékony kialakítást kapott – a telefon vastagsága mindössze 9 milliméter. Mint ismeretes, a világ jelenlegi legvékonyabb telefonja, a Samsung U100 5,9 milliméter vastag.

A MotoFone F3 egyik legfontosabb újítása a ClearVision kijelző, mely EPD (Electrophoretic Display) technológiája révén minden korábbinál kontrasztosabb és nagyobb fényerejű képet biztosít, így a kijelzőről még erős napsütés mellett is könnyedén leolvashatók a különböző információk. A display egyébként jelentősen eltér a manapság használatos mobil LCD-ktől: sokkal inkább a régi LED-es órákra hasonlít. A kijelző alatt amúgy egy speciális, a kisebb-nagyobb külső behatásoknak ellenálló billentyűzetet helyeztek el a fejlesztők.

A polifonikus csengőhangokkal és nagy hangerejű hangszóróval felvértezett Motorola F3 további fontosabb specifikációi közé tartozik a nagy méretű ikonokból felépített és könnyen kezelhető menürendszer, a fejlett hangfunkciók, illetve az átlagosnál hosszabb készenléti és beszélgetési idő. Kamera nincs a GSM (F3) és CDMA (F3c) változatban is piacra kerülő készülékben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp