Connect with us

technokrata

Videó: elfüstöl a megolvadt Nokia 6280!

Kütyük

Videó: elfüstöl a megolvadt Nokia 6280!

Ez a Nokia készülék bizony szörnyű halált halt.

A történet főszereplője David Crayford, egy gloucesteri taxisofőr, pontosabban az ő hőn szeretett Nokia 6280-as telefonja. Emberünk elmondása szerint a készüléket a ˝3˝ nevezetű szolgáltatónál vásárolta, majd pedig néhány órával az első bekapcsolást követően a telefon egyrészt megolvadt, másrészt pedig füstöt kezdett ereszteni magából. A nem mindennapi eseményről készített mobiltelefonos videóanyag a lentebbi linken érhető el.

˝Még szerencse, hogy mindez nem akkor történt, amikor a készülék a zsebemben, vagy éppen a fülemnél volt˝ – mondta Crayford. A történtekért feltételezések szerint a hibás akkumulátor, vagy a töltő a felelős, mindenesetre Crayford azt nyilatkozta, hogy ő eredeti gyári, tehát nem rossz minőségű utángyártott akkumulátort használt. A Nokia azonnal vizsgálatot indított az üggyel kapcsolatban.

Nem ez volt egyébként az első ilyen jellegű eset. Ahogy arról korábban beszámoltunk, tavaly ősszel három Nokia 6280 tulajdonos nagyjából egyszerre tapasztalta azt az igen csak bosszantó hibát, hogy a telefon hátul található optikája mellett elhelyezett, LED-alapú fényforrás tönkrement. A problémát csak tetézi, hogy a kis LED nem egyszerűen csak felmondta a szolgálatot, hanem egyben meg is olvadt, és kis mértékben még a készülékházat is megolvasztotta.

A három esetből kettőben a telefon használaton kívül volt, egyszerűen az asztalon feküdt, amikor a fényforrás megolvadt és a készülék felhevült, a harmadik esetben pedig éppen fotóztak a mobillal. Elmondások szerint mindhárom készülék egy a Nokia által a Vodafone-nak legyártott szállítmányból származott.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle