Connect with us

technokrata

Online csevely Microsoft headsettel

Kütyük

Online csevely Microsoft headsettel

VoIP-hez fejlesztve.

Az Internet-alapú kommunikáció mára már sokfelé elterjedt és kedvelt eszköze a kapcsolattartásnak, szerepe pedig a jövőben mindinkább növekedni fog, hiszen a felhasználók egyre fogékonyabbak azon megoldások iránt, amelyek lehetővé teszik a költséghatékony, technikailag fejlett, mobil kommunikációt. Az Internet kínálta kommunikációs lehetőségeket azonban csakis akkor tudjuk teljes körűen kihasználni, ha felszerelkezünk a megfelelő hardver eszközökkel.

A Microsoft LifeChat LX-3000 a Microsoft egyik legújabb headsetje, amely optimális eszközt biztosít a Windows Live Messenger és a VoIP technológiák kihasználáshoz. A közel két méteres kábel, a hangerőszabályzó, a fülhallgató bőr utánzatú borítása mind a felhasználó kényelmét szolgálják. Az USB csatlakozás pedig megbízhatóságot és tiszta hangátvitelt biztosít.

A Windows Live Messengerrel integrált headset rendelkezik hívásfogadó gombbal, amelynek segítségével egyetlen gombnyomással létesíthetünk kapcsolatot a hívó féllel, akár zenehallgatás közben is. A gomb megnyomására ugyanis a zene automatikusan elnémul, majd a hívás befejeztével újra megkezdődik a lejátszás.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle