Connect with us

technokrata

Magyarországon az első Vodafone McLaren Mercedes

Kütyük

Magyarországon az első Vodafone McLaren Mercedes

Hazánkba érkezik a Vodafone első ˝Ezüst Nyíl˝ készüléke.

A Vodafone januárban életbe lépett szponzorációs megállapodása révén a McLaren Mercedes istálló névszponzoraként és ˝Hivatalos Mobil Partner˝-ként, három exkluzív Vodafone McLaren Mercedes mobiltelefont fog forgalmazni. A készülékek közül elsőként a Sharp GX29 lesz kapható Magyarországon.

A Vodafone McLaren Mercedes GX29 először a Vodafone meglévő ügyfelei számára válik elérhetővé, korlátozott mennyiségben, azonban áprilisban már az új előfizetők is választhatják ezt a készüléket.

A telefon műszaki paraméterei megegyeznek az eddig forgalmazott Sharp GX29 típussal. A mobiltelefon külseje visszatükrözi a Forma 1-es csapat autódesign-ját, króm és ezüst borítást kapott, ezenkívül a csapat fekete, piros színei is feltűnnek a telefonon. A telefon nemcsak külsejében, hanem belső tartalmában is exkluzív, Vodafone McLaren Mercedes képek, csengőhangok és háttérképek illetve egy egyedi autóverseny várja a felhasználókat.

A Vodafone McLaren Mercedes GX29 alaphelyzetben 94 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 20 milliméter vastag (86,5 köbcentiméter), miközben tömege mindössze 90 gramm. A vörös színekben pompázó szolgáltató januárban debütált McLaren Mercedes telefonjai közül ez a legolcsóbb készülék. A másik két készülék a Vodafone McLaren Mercedes 770SH és a Vodafone McLaren Mercedes SGH-Z720M (Samsung).

A költséghatékonyság jegyében ezúttal egy igen csak egyszerű külső kijelzőt kapunk a pénzünkért, mely egyszerre mindössze egyetlen sornyi információt képes közölni, monokróm, felbontása pedig 72×12 pixel. A belső fő display-ben szerencsére már nem kell csalatkoznunk, hozza a szokásos Sharp minőséget: a TFT technológiájú, 1,9 colos képátlójú panel egyrészt 240×320 pixeles felbontású, másrészt pedig egész pontosan 262.144 színárnyalatú.

A beépített digitális fényképezőgép is az olcsóság jegyében fogant, hiszen felbontása nem 1, vagy 2 megapixel, hanem mindössze 0,3 megapixel (VGA). Segítségével maximum 640×480 képpontos fotók, illetve 128×96 pixeles videók készíthetők. A belső memória sajnos csak 2,1 MB kapacitással bír, ráadásul nem is bővíthető.

A Sharp GX29 további fontosabb specifikációi közé tartozik az elektronikus levelezési kliens, a negyvenszólamú polifonikus hangzás, valamint az xHTML kompatibilis böngésző alkalmazás. A telefon egy feltöltéssel mintegy 210 perces beszélgetési időt, illetve 250 órás készenléti időt biztosít használója számára.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp