Connect with us

technokrata

Fotóbemutató: 3G kagylómobil olcsón!

Kütyük

Fotóbemutató: 3G kagylómobil olcsón!

Megmutatjuk, hogy pontosan hogyan is néz ki az LG alsókategóriás 3G telefonja.

A harmadik generációs mobiltelefonok ma már nem feltétlenül kerülnek sokba. Az LG Electronics újdonsága elérhető áron kínál nagysebességű UMTS, vagyis 3G adatátvitelt. A keresztségben LG U310 nevet kapott újdonság fehér színben pompázik, széthajtható kialakítású és lekerekített formavilágú.

Az alaphelyzetben 93,7 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 18,3 milliméter vastag (tehát nem ultra-vékony) telefon tömege mindössze 89 gramm. A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) LG U310 természetesen GPRS kompatibilis, a 3G-nek köszönhetően pedig akár 384 Kbit/s-os letöltési sebességre is képes. Kár, hogy a köztes technológiának számító EDGE ezúttal kimaradt a wireless repertoárból.

A belső memória nem túl nagy, mindössze 8 MB-os, de jó hír, hogy minatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákkal egyszerűen, akár működés közben is bővíthető. Az OLED alapú, 1,1 colos képátlójú kiegészítő display 96×96 pixeles felbontással bír és 65 ezer színt képes megjeleníteni, a TFT technológiájú, 2 colos képátlójú belső LCD pedig elsősorban 176×144 pixeles felbontásáról, illetve 262 ezer színárnyalatáról ismerszik meg. Az 1,3 megapixeles kamera QCIF felbontásban tud videózni, digitális zoomja pedig kétszeres nagyítású.

Az LG U310 kapcsán említést érdemel továbbá a Bluetooth támogatás, az e-mail kliens, az xHTML kompatibilis böngésző alkalmazás, a dedikált külső zenegombok, valamint a Java támogatás.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp