Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már készül a második LG Prada luxusmobil

Kütyük

Már készül a második LG Prada luxusmobil

Az LG-nél a jelek szerint szakadatlanul zajlanak a fejlesztések.

Alig telt el néhány hét az első LG Prada hivatalos bejelentése óta, és máris megérkeztek az első híradások ennek a készüléknek az utódjával kapcsolatban. Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a második LG Prada készülék valamikor áprilisban érkezik majd meg.

A legfontosabb újítások közé tartozik többek közt a TV-tuner, mely a földi sugárzású DMB adások vételére alkalmas, illetve a megújult érintőkijelző, mely immár rezgő visszajelzésre is képes. Utóbbi révén a felhasználónak olyan érzése támad a virtuális gombok nyomogatásakor, mintha valódi billentyűket nyomkodna. Addig is, míg nem ismerjük a második LG Prada részleteit, következzenek az első ilyen luxusmobil specifikációi!

LG Prada
A készülék érdekessége, hogy nem rendelkezik hagyományos billentyűzettel, kijelzője alatt pedig csak néhány fontosabb kezelőszerv kapott helyet. A Prada mobil kezelésében értelemszerűen az érintésérzékeny kijelző játssza a legfontosabb szerepet, csakúgy, mint a nemrégiben debütált Apple iPhone esetében. A nagyméretű, nem kevesebb mint 3 colos képátlójú kijelző 400×240 pixeles felbontással rendelkezik.

A hátlap balfelső sarkába került a digitális fényképezőgép modul, melynek optikája Schneider-Kreuznach gyártmányú, erre azonban érdekes módon egyetlen kis felirat sem utal. Az optikától balra egy kis tükör, jobbra pedig egy LED-alapú segédfény kapott helyet, a maximális fotófelbontás 2 megapixel (1.600×1.200 képpont).

A hagyományos kialakítású Prada mobil 98,8 milliméter hosszú, 54 milliméter széles és mindössze 12 milliméter vastag. A vezeték nélküli technológiák közül ezúttal a GPRS, az EDGE és a Bluetooth 2.0 támogatott, a 8 MB-os belső memória microSD (TransFlash) memóriakártyák révén bővíthető. Szólnunk kell továbbá még a fejlett zenelejátszóról (MP3, AAC, AAC+, WMA), az USB 2.0 interfészről, a 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorról, illetve az Office dokumentumok támogatásáról.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) készülék 600 eurós, vagyis mintegy 150 ezer forintos áron kapható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés