Connect with us

technokrata

Már készül a második LG Prada luxusmobil

Kütyük

Már készül a második LG Prada luxusmobil

Az LG-nél a jelek szerint szakadatlanul zajlanak a fejlesztések.

Alig telt el néhány hét az első LG Prada hivatalos bejelentése óta, és máris megérkeztek az első híradások ennek a készüléknek az utódjával kapcsolatban. Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a második LG Prada készülék valamikor áprilisban érkezik majd meg.

A legfontosabb újítások közé tartozik többek közt a TV-tuner, mely a földi sugárzású DMB adások vételére alkalmas, illetve a megújult érintőkijelző, mely immár rezgő visszajelzésre is képes. Utóbbi révén a felhasználónak olyan érzése támad a virtuális gombok nyomogatásakor, mintha valódi billentyűket nyomkodna. Addig is, míg nem ismerjük a második LG Prada részleteit, következzenek az első ilyen luxusmobil specifikációi!

LG Prada
A készülék érdekessége, hogy nem rendelkezik hagyományos billentyűzettel, kijelzője alatt pedig csak néhány fontosabb kezelőszerv kapott helyet. A Prada mobil kezelésében értelemszerűen az érintésérzékeny kijelző játssza a legfontosabb szerepet, csakúgy, mint a nemrégiben debütált Apple iPhone esetében. A nagyméretű, nem kevesebb mint 3 colos képátlójú kijelző 400×240 pixeles felbontással rendelkezik.

A hátlap balfelső sarkába került a digitális fényképezőgép modul, melynek optikája Schneider-Kreuznach gyártmányú, erre azonban érdekes módon egyetlen kis felirat sem utal. Az optikától balra egy kis tükör, jobbra pedig egy LED-alapú segédfény kapott helyet, a maximális fotófelbontás 2 megapixel (1.600×1.200 képpont).

A hagyományos kialakítású Prada mobil 98,8 milliméter hosszú, 54 milliméter széles és mindössze 12 milliméter vastag. A vezeték nélküli technológiák közül ezúttal a GPRS, az EDGE és a Bluetooth 2.0 támogatott, a 8 MB-os belső memória microSD (TransFlash) memóriakártyák révén bővíthető. Szólnunk kell továbbá még a fejlett zenelejátszóról (MP3, AAC, AAC+, WMA), az USB 2.0 interfészről, a 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorról, illetve az Office dokumentumok támogatásáról.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) készülék 600 eurós, vagyis mintegy 150 ezer forintos áron kapható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek