Connect with us

technokrata

Első kémfotók: Sony Ericsson M600i utód – Wi-Fi-vel!

Kütyük

Első kémfotók: Sony Ericsson M600i utód – Wi-Fi-vel!

A Sony Ericsson egy új üzleti mobil kifejlesztésén dolgozik.

Különböző jól értesült források tudni vélik, hogy a japán-svéd gyártó a közeljövőben piacra fogja dobni a sokak által kedvelt Sony Ericsson M600i utódmodelljét. Jelen pillanatban még nem lehet tudni, hogy az újdonság pontosan milyen típusjelzéssel lát majd napvilágot, az viszont biztos, hogy jelenlegi fejlesztési kódneve Lizy. Legutóbb még csak designtervekkel, most viszont már kémfotókkal is szolgálhatunk az újdonsággal kapcsolatban: nem szabad meglepődni azon, hogy a készüléken SE123 típusjelzés látható. A Sony Ericssonnál bevett gyakorlat ugyanis, hogy a még nem teljesen végleges prototípusokat ezzel a sablon típusjelzéssel látják el.

Az alábbiakban az SEworld által publikált kémfotókon látható, egyelőre meglehetősen titokzatos készülék megtartotta az M600i esetében debütált, különleges QWERTY billentyűzetet. Az ezüstös külsejű Lizy-t az M600i-hez hasonló vásárlórétegnek szánják, vagyis azoknak, akik számára egy érintőkijelző sokkalta fontosabb egy mobiltelefonban, mint például egy digitális fényképezőgép. Ennek megfelelően a Lizy-ben nincs is kamera. Wireless téren azonban volt mit továbbfejlődnie az M600i-nek: amennyiben hihetünk a pletykáknak, a Lizy GPRS, EDGE, UMTS és Wi-Fi hálózatokban egyaránt használható lesz, no és persze a Bluetooth adatátvitel sem hiányzik majd belőle.

Az M600i-nél várhatóan néhány milliméterrel vékonyabb Lizy természetesen Symbian operációs rendszerű és az UIQ 3 (vagy UIQ 3.1) platformra épül. A hivatalos bejelentés pontos időpontja egyelőre ismeretlen, annyit viszont már tudni lehet, hogy a kereskedelmi forgalmazás valamikor 2007 harmadik negyedévében kezdődik majd meg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle