Connect with us

technokrata

2007 legjobb mobiltelefonja

Kütyük

2007 legjobb mobiltelefonja

Lássuk, hogy a szakma idén mely telefont tartotta a legjobbnak!

Ahogy azt már megszokhattuk, a GSM Association minden évben a 3GSM Világ Kongresszus kapcsán jelenti be, hogy mely mobilokat tartja a világ legjobb készülékeinek. A szavazáson szakújságírók, piackutatók és egyéb szakértők vesznek részt. Nos 2007-ben a legjobb GSM mobiltelefon díjat a Samsung SGH-D900 típusjelzésű telefonja zsebelte be. Gratulálunk!

Samsung SGH-D900
A szétcsúsztatható kialakítású Samsung SGH-D900 vastagsága mindössze 13 milliméter. Ehhez egyébként (alaphelyzetben) 104 milliméteres hossz és 51 milliméteres szélesség tartozik, valamint említést érdemel még a 93 grammos tömeg.

A TFT alapokon nyugvó folyadékkristályos kijelző a mai elvárásoknak megfelelően egyrészt QVGA felbontású, vagyis 320×240 képponttal bír, másrészt pedig 18 bites színmélysége révén több mint 262 ezer színt képes megjeleníteni.

A hátlapba került digitális fényképezőgép modulra sem lehet egyetlen rossz szavunk sem, ugyanis a 3,13 megapixeles kamera segítségével akár 2.048×1.536 pixeles fényképek is készíthetők. A kamera kapcsán nem mehetünk el szó nélkül az autofókusz funkció, a LED-vaku, a sorozatfelvételi szolgáltatás, valamint a videófelvevő üzemmód mellett.

A belső memória nem kevesebb mint 80 MB-os kapacitással rendelkezik, ráadásul könnyedén bővíthető (microSD). A Samsung SGH-D900 immár a sztereó Bluetooth headseteket (A2DP) is kezeli, a kijelzőjén megjelenő kép pedig akár televíziós készülékre is továbbítható. A készülék GPRS és EDGE kompatibilis, vagyis a vásárlóknak a 3G-ről sajnos le kell mondaniuk.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp