Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone Autóskártya: plusz egy SIM a kocsiba

Kütyük

Vodafone Autóskártya: plusz egy SIM a kocsiba

A Vodafone új szolgáltatása az autóba épített telefonnal rendelkezőknek kedvez.

Ma indul a Vodafone új megoldása, az Autóskártya szolgáltatáscsomag, melynek keretében a Vodafone az alapkártya mellé egy autóskártyát biztosít. Az Autóskártya szolgáltatás lehetővé teszi az autóba épített telefon és a mobiltelefon összehangolt működését, így megkönnyíti azok együttes használatát.

A szolgáltatást a Vodafone azoknak ajánlja, akik mobiltelefonjuk mellett autóba épített telefonnal (a mellékelt fotó csupán illusztráció) is rendelkeznek. A két telefon közös számon érhető el és a két telefonról indított hívások esetén a közös hívószám jelenik meg a hívott félnél. Akár egyidejűleg is indítható illetve fogadható hívás a mobil-, illetve az autóba épített telefonról, a két telefon egymástól függetlenül képes a hívásokat kezelni.

Amennyiben az autóba épített telefon be van kapcsolva, a hívások először erre a készülékre érkeznek. Ha a hívást az autótelefonon nem fogadják, ezután a mobiltelefon is kicseng. Amikor csak a mobiltelefon van bekapcsolva, akkor a telefon a megszokott módon működik.

A közös számra küldött SMS-ek és MMS-ek, valamint a hangpostafiókba érkezett üzenetekről, valamint a Hívásértesítő szolgáltatás esetén küldött SMS értesítés fogadása a mobiltelefonon történik.

Az Autóskártya szolgáltatáscsomag egyszeri díja 2.500 forint + ÁFA, havidíja 1.750 forint + ÁFA. A szolgáltatást a Vodafone utólag fizető ügyfelei vehetik igénybe. Az Autóskártya szolgáltatásról további részletek a szolgáltató internetes oldalain olvashatók.

Hasonló megoldást egyébként a T-Mobile és a Pannon is nyújt az ügyfelei számára.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés