Connect with us

technokrata

Titkos új mobilok: Sony Ericsson S800i és M800i

Kütyük

Titkos új mobilok: Sony Ericsson S800i és M800i

Az alábbiakban két, egyelőre meglehetősen titokzatos Sony Ericsson telefont mutatunk be.

A japán-svéd gyártó egyik, jelenleg még fejlesztés alatt álló újdonsága nem más, mint egy felsőkategóriás készülék. A kereskedelmi forgalomban minden valószínűség szerint Sony Ericsson S800i néven debütáló újdonság tudását tekintve a jó öreg Sony Ericsson K800i-re építkezik.

Ennek megfelelően a hátlapban egy 3,2 megapixeles felbontású fényképezőgép modul teljesít szolgálatot, az elcsúsztatható fedlap felső részében pedig egy második, elsősorban videóhívásokhoz szánt kamera található. Mondanom sem kell, hogy az – alábbiakban az SE-World képén látható – S800i UMTS és Bluetooth kompatibilis, integrált memóriája pedig egyszerűen bővíthető memóriakártyák révén.

A Sony Ericsson másik, érkezőben lévő újdonsága jelenleg az Elena fejlesztési kódnevet viseli magán. A várakozások szerint Sony Ericsson M800i néven debütáló smartphone-ban egy 2,6 colos képátlójú, QVGA felbontású TFT kijelző kapott helyet, a belső memória kapacitása pedig 160 MB.

A bővítőslotba M2 memóriakártyák tehetők be, ezenkívül pedig említést érdemel a 3,2 megapixeles felbontású kamera, a 3G adatátvitel, a Wi-Fi és Bluetooth támogatás, az M600i esetében megismert speciális QWERTY billentyűzet, illetve a nagykapacitású (1.250 mAh) lítium-ion akkumulátor. A következő designtervet deuxani mester készítette.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp