Connect with us

technokrata

Új Nokia autóskészlet érkezett

Kütyük

Új Nokia autóskészlet érkezett

A Nokia új autóskészlete leegyszerűsíti az autóban zajló kommunikációt.

A Nokia bemutatta a CK-15W típusjelzésű Bluetooth kijelzős autóskészletet, mely vezetés közben megkönnyíti a kommunikációt. A 2,2 colos színes kijelzőn kényelmesen láthatók és könnyedén kezelhetők a hívásfunkciók, míg egy külön készüléken találhatók a hangerőszabályzó és a hívásfogadásra és -befejezésre szolgáló gombok.

A kompatibilis készülékkel összepárosított CK-15W Nokia Bluetooth kijelzős autóskészlettel akkor is telefonálhatunk és végigfuthatjuk a névjegyzéket, ha a telefonunk közben a zsebünkben marad. Az autóskészlet kijelzőjén a műszerfal világításától függően állíthatjuk be a háttérszíneket és a színvilágot.

A CK-15W Nokia Bluetooth kijelzős autóskészlet számos szolgáltatása segíti a könnyű autós kommunikációt. A különálló kezelőkészüléket a leginkább kézre eső, a nagy színes kijelzőt pedig a legjobban látható helyre helyezhetjük el. Az autóskészlet számos fejlett híváskezelő szolgáltatást is támogat, többek között a hívófél-azonosítást, valamint a nem fogadott és a fogadott hívások, illetve a hívott számok listáját.

A CK-15W Nokia Bluetooth kijelzős autóskészlet a Nokia mobilkészülékek egész sorával kompatibilis, így a napokban bemutatott Nokia 3110 classic készülékkel is, mely a technológia terén az egyszerűséget értékelő fogyasztók számára készült, kedvező árú telefon.

A CK-15W Nokia Bluetooth kijelzős autóskészlet várhatóan 2007 első negyedévében jelenik meg az üzletekben, ára adók nélkül 180 euró körül lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp