Connect with us

Hirdetés

technokrata

YouTube videók már Nokia mobilokon is

Kütyük

YouTube videók már Nokia mobilokon is

A Nokia új mobilinternetes videoalkalmazást mutatott be.

Ennek segítségével a Nokia Nseries készülékek tulajdonosai számára ezentúl mindig elérhetők lesznek a YouTube videofelvételei. A YouTube videofelvételekhez a Mini Mappel ellátott Nokia internetböngésző segítségével lehet hozzáférni, a hamarosan induló, új YouTube mobiloldalról. A YouTube videofilmek RSS értesítői (feedjei) az új Nokia Video Center alkalmazással már most hozzáférhetők.

Mini Mappel ellátott Nokia internetböngésző
A Mini Mappel ellátott Nokia internetböngészővel a számítógépes böngészőkhöz hasonlóan mobiltelefonon kereshetünk az olyan weboldalakon, mint például a YouTube mobilhonlapja. A mobilkészülékeken legelterjedtebb AVC videoformátummal is kompatibilis YouTube Mobile-on a videofelvételeket egyetlen gombnyomással lejátszhatjuk. A Mini Mappel ellátott Nokia internetböngésző és az AVC videofelvételek lejátszása az összes új Nokia Nseries multimédiás számítógép alapszolgáltatásai közé tartozik majd.

Nokia Video Center
Az új Nokia Video Center a mobil videofilmes RSS értesítések és igény alapján biztosított videofelvételek fogyasztásának átfogó és felhasználóbarát módját kínálja. A szolgáltatás egyszerűen használható felületet biztosít ahhoz, hogy a Nokia Nseries multimédiás számítógépeken megkeressük, megtekintsük és tároljuk kedvenc tartalmainkat. A Nokia Video Center a márkával ellátott videofilm-értesítéseket küldő szolgáltatásokat, internetes videofelvételeket és a személyi számítógépről a telefonra töltött videofelvételeket egyetlen helyre, például a Nokia N95-re vagy a nemrég bemutatott Nokia N93i-re rendezi.

A Nokia Video Centert világszerte azon piacokon forgalmazzák majd, ahol a Nokia Nseries készülékek is megvásárolhatók. A szolgáltatást elsőként a Nokia N95 készülékbe építik be, ezt követően az összes új Nokia Nseries multimédiás számítógépben megtalálható lesz. A Nokia Video Center egyes kompatibilis S60 készülékekhez letölthető változatban is elérhető lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés