Connect with us

technokrata

YouTube videók már Nokia mobilokon is

Kütyük

YouTube videók már Nokia mobilokon is

A Nokia új mobilinternetes videoalkalmazást mutatott be.

Ennek segítségével a Nokia Nseries készülékek tulajdonosai számára ezentúl mindig elérhetők lesznek a YouTube videofelvételei. A YouTube videofelvételekhez a Mini Mappel ellátott Nokia internetböngésző segítségével lehet hozzáférni, a hamarosan induló, új YouTube mobiloldalról. A YouTube videofilmek RSS értesítői (feedjei) az új Nokia Video Center alkalmazással már most hozzáférhetők.

Mini Mappel ellátott Nokia internetböngésző
A Mini Mappel ellátott Nokia internetböngészővel a számítógépes böngészőkhöz hasonlóan mobiltelefonon kereshetünk az olyan weboldalakon, mint például a YouTube mobilhonlapja. A mobilkészülékeken legelterjedtebb AVC videoformátummal is kompatibilis YouTube Mobile-on a videofelvételeket egyetlen gombnyomással lejátszhatjuk. A Mini Mappel ellátott Nokia internetböngésző és az AVC videofelvételek lejátszása az összes új Nokia Nseries multimédiás számítógép alapszolgáltatásai közé tartozik majd.

Nokia Video Center
Az új Nokia Video Center a mobil videofilmes RSS értesítések és igény alapján biztosított videofelvételek fogyasztásának átfogó és felhasználóbarát módját kínálja. A szolgáltatás egyszerűen használható felületet biztosít ahhoz, hogy a Nokia Nseries multimédiás számítógépeken megkeressük, megtekintsük és tároljuk kedvenc tartalmainkat. A Nokia Video Center a márkával ellátott videofilm-értesítéseket küldő szolgáltatásokat, internetes videofelvételeket és a személyi számítógépről a telefonra töltött videofelvételeket egyetlen helyre, például a Nokia N95-re vagy a nemrég bemutatott Nokia N93i-re rendezi.

A Nokia Video Centert világszerte azon piacokon forgalmazzák majd, ahol a Nokia Nseries készülékek is megvásárolhatók. A szolgáltatást elsőként a Nokia N95 készülékbe építik be, ezt követően az összes új Nokia Nseries multimédiás számítógépben megtalálható lesz. A Nokia Video Center egyes kompatibilis S60 készülékekhez letölthető változatban is elérhető lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp