Connect with us

technokrata

SzerelmeSMS: hódítsunk mobiltelefonnal!

Kütyük

SzerelmeSMS: hódítsunk mobiltelefonnal!

A SzerelmeSMS nevű programmal pillanatok alatt küldhetünk Kedvesünknek szerelmes SMS-eket.

Ehhez mindössze egy színes kijelzővel rendelkező mobilkészülékre van szükség. A program 100 darab válogatott, gyönyörű SMS-t tartalmaz. Csupán néhány gombnyomás és máris elküldhető a kiválasztott SMS szívünk választottjának.

A programba belépve a SzerelmeSMS logójának megtekintése után pillanatokon belül a menüben találjuk magunkat, ahol telefonunk billentyűinek segítségével tudjuk elérni a kívánt funkciókat. Értelemszerűen, ha az SMS Küldése menüpontot szeretnék elérni, meg kell nyomnunk mobiltelefonunk billentyűzetén az 1-es gombot. Majd ezután a be-, illetve kikapcsolható fénycsík teljes mértékben segít a tájékozódásban, valamint a program helyes használatának elsajátításában. Ezenkívül még speciális gombok lettek beépítve a programba, melyek célja szintén a felhasználó teljes körű támogatása a program használatát illetően.

A program javarészt 160 karakterből álló SMS-eket tartalmaz, azonban a következő SMSAzonosítószámot viselő SMS-ek több mint 160 karakterből állnak, amiket a program 2 darab SMS-ben küld el. Ezek az üzenetek pedig: 19-es, 35-ös, 41-es, 47-es, valamint a 49-es. Bizonyos készülékek esetén a speciális ékezetek hatására az SMS több részre van tördelve, és úgy kerül elküldésre. A SzerelmeSMS program esetében ez a probléma nem fordulhat elő, így speciális ékezetek nem találhatók az SMS-ekben, illetve helyesírás ellenőrzésen is át lettek futtatva.

SzerelmeSMS Alap Verzió: Az alapverziója a SzerelmeSMS-nek, amit főleg Nokia, illetve SonyEricsson típusú mobiltelefonnal rendelkező telefontulajdonosoknak ajánl a készítő.

SzerelmeSMS Klasszikus Verzió: Ez a változat annyiban különbözik az előzőleg bemutatott verziótól, hogy Siemens, Samsung, Motorola, Sharp…stb. típusú mobiltelefonokat támogatja.

A SzerelmeSMS Extra kizárólag az XXLGSM.hu számára kifejlesztett, mobiltelefonokon futó szoftver, melynek letöltése és használata magánszemélyek részére ingyenes.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle