Connect with us

technokrata

Sony Ericsson: 35 vadonatúj mobil

Kütyük

Sony Ericsson: 35 vadonatúj mobil

A legfrisseb hírek a Sony Ericsson háza tájáról.

Természetesen a japán-svéd gyártó is képviselteti magát az e héten Barcelonában megrendezett 3GSM Világ Kongresszuson, csak éppen eddig nem sokat lehet hallani róla. Ennek elsősorban az az oka, hogy a Sony Ericsson a múlt héten már ellőtte a puskaporát, és a 3GSM-en tulajdonképpen nem tesz mást, mint a nagyközönség számára is testközelbe hozza az egy hete bejelentett újdonságokat.

A cég kiállítási standján ennek megfelelően megtekinthető többek közt az első ultra-vékony Sony Ericsson, vagyis a W880i, illetve a legújabb felsőkategóriás Cyber-shot modell, a K810i. Tudni lehet, hogy szerda reggel várhatóan egy a megújult UIQ interfésszel kapcsolatos bejelentést tesznek majd a vállalat munkatársai, ennek részletei azonban egyelőre ismeretlenek.

Miles Flint, a cég első embere a rendezvény kapcsán elmondta, hogy a Sony Ericsson az idei esztendőben nem kevesebb mint harmincöt vadonatúj mobiltelefont kíván bevezetni a piacra. Ezen újdonságok között szerepel majd várhatóan az igen csak vegyes fogadtatásra talált P990i okostelefon utódja, illetve a sokak által várva várt első 5 megapixeles kamerás készülék. Tudni lehet továbbá, hogy a gyártó a HSDPA-nak és a DVB-H-nak is komoly figyelmet kíván szentelni a közeljövőben.

Flint elmondta, hogy az elmúlt esztendőben az eladott Sony Ericsson telefonok számát 51 millióról 74 millióra sikerült növelni, valamint a W880i kapcsán kitért arra, hogy csak a Sony Ericsson képes arra, hogy egy Japánban tervezett telefonba Svédországból származó chipeket tegyen.

Érdekesség, hogy a Sony Ericsson legközelebb állítólag csak április végén jelent majd be új telefonokat. Amennyiben ez a híradás igaz, akkor az idei CeBIT bizony Sony Ericsson újdonságok nélkül fog lezajlani.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle