Connect with us

technokrata

Kísértet járt a 3GSM kiállításon

Kütyük

Kísértet járt a 3GSM kiállításon

A szellem bizony még mindig visszajár és kísérti a jó népet.

Talán nem nehéz kitalálni, hogy pontosan miről beszélek: a BenQ-Siemens-ről. Érthető okokból (csőd, gyárbezárások) kifolyólag a BenQ-Siemens nem képviselteti magát a napokban zajló 3GSM Világ Kongresszuson, ez azonban mégsem jelenti azt, hogy egyetlen új BenQ-Siemens modell se lenne a kiállítási vitrinekben.

Az alábbi fényképen látható mobiltelefon nem más, mint egy bizonyos BenQ-Siemens E72 típusjelzésű készülék, mely a barcelonai nagy mobilos hepaj Microsoft-os standján tekinthető meg. Joggal merülhet fel a kérdés, hogy mégis mit keres egy ˝halott˝ gyártó soha be nem jelentett telefonja a gigantikus szoftvercég kiállítási területén?

Nos egyszerűen arról van szó, hogy ezen a titokzatos készüléken – ha megjelent volna a piacon – a BenQ Mobile tervei szerint az a Windows Mobile 6 futott volna, mely operációs rendszert éppen most leplezett le a Microsoft.

A candybar, azaz teljesen hagyományos kialakítással rendelkező BenQ-Siemens E72 technikai specifikációinak nagy részét sűrű homály fedi, azt viszont tudni lehet, hogy a készülékben 128 MB memória kapott helyet, ezenkívül pedig a Wi-Fi (802.11b/g) és a Bluetooth 2.0 kontroller sem hiányzik belőle.

Mint ismeretes, néhány héttel ezelőtt a CF85 és CF95 típusjelű mobilokkal kísértett az egykor szebb napokat látott gyártó szelleme.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp