Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kísértet járt a 3GSM kiállításon

Kütyük

Kísértet járt a 3GSM kiállításon

A szellem bizony még mindig visszajár és kísérti a jó népet.

Talán nem nehéz kitalálni, hogy pontosan miről beszélek: a BenQ-Siemens-ről. Érthető okokból (csőd, gyárbezárások) kifolyólag a BenQ-Siemens nem képviselteti magát a napokban zajló 3GSM Világ Kongresszuson, ez azonban mégsem jelenti azt, hogy egyetlen új BenQ-Siemens modell se lenne a kiállítási vitrinekben.

Az alábbi fényképen látható mobiltelefon nem más, mint egy bizonyos BenQ-Siemens E72 típusjelzésű készülék, mely a barcelonai nagy mobilos hepaj Microsoft-os standján tekinthető meg. Joggal merülhet fel a kérdés, hogy mégis mit keres egy ˝halott˝ gyártó soha be nem jelentett telefonja a gigantikus szoftvercég kiállítási területén?

Nos egyszerűen arról van szó, hogy ezen a titokzatos készüléken – ha megjelent volna a piacon – a BenQ Mobile tervei szerint az a Windows Mobile 6 futott volna, mely operációs rendszert éppen most leplezett le a Microsoft.

A candybar, azaz teljesen hagyományos kialakítással rendelkező BenQ-Siemens E72 technikai specifikációinak nagy részét sűrű homály fedi, azt viszont tudni lehet, hogy a készülékben 128 MB memória kapott helyet, ezenkívül pedig a Wi-Fi (802.11b/g) és a Bluetooth 2.0 kontroller sem hiányzik belőle.

Mint ismeretes, néhány héttel ezelőtt a CF85 és CF95 típusjelű mobilokkal kísértett az egykor szebb napokat látott gyártó szelleme.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés