Connect with us

technokrata

Hummer mobiltelefonok: ez durva lesz!

Kütyük

Hummer mobiltelefonok: ez durva lesz!

A mobiltelefon piacon hamarosan egy újabb szereplő fog felbukkanni.

Hogy melyik ez az új szereplő? Nos a Hummer! Ha megkérdezünk valakit, hogy mi jut eszébe először a Hummerről, nagy valószínűséggel azt fogja válaszolni, hogy brutális méretű, gyakorlatilag minden gyötrést zokszó nélkül elviselő terepjárók. Amennyiben viszont fél év múlva tesszük fel ugyanezt a kérdést, elképzelhető, hogy a válaszadók egy részének már nem a terepjárók, hanem a spéci mobiltelefonok jutnak majd eszükbe a Hummer szó hallatán.

Történt ugyanis, hogy a Hummer bejelentette, hogy az idei esztendő második negyedévében be fogja jelenteni első saját márkajelzéssel ellátott mobiltelefonjait, illetve ezen készülékekhez szánt kiegészítő termékeit (például headsetek). Ezek a vadonatúj Hummer mobil készülékek elsősorban a külső behatásoknak ellenálló kivitelükről, illetve nagy teljesítményükről lesznek majd ismeretesek, csakúgy, mint a jelenleg forgalomban lévő Hummer terepjárók.

Mondanom sem kell, hogy a Hummer mobiltelefonokat nem maga a Hummer fogja gyártani. A vállalat együttműködési szerződést kötött a ModeLabs nevezetű céggel, melynek már óriási tapasztalata van ezen a területen. Elég csak megemlíteni, hogy a ModeLabs fogja gyártani a piacon ugyancsak hamarosan felbukkanó első Levi´s mobiltelefonokat, és ugyanezen cég gyártósorain készülnek majd a TAG Heuer abszolút exkluzív mobil készülékei is.

Az európai és amerikai piacokra szánt Hummer mobiltelefonok várható árát egyelőre sűrű homály fedi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp