Connect with us

technokrata

Nokia 6110 Navigator: a legújabb GPS-es telefon

Kütyük

Nokia 6110 Navigator: a legújabb GPS-es telefon

A GPS navigáció meghódítja a mobiltelefonok piacát is.

A ma kezdődött 3GSM Világ Kongresszus kétségkívül egyik legérdekesebb Nokia újdonsága a 6110 Navigator nevezetű telefon, mely nem más, mint egy a széles vásárlói rétegek számára szánt, integrált GPS-vevős új mobil készülék. A GPS (Global Positioning System) és AGPS (Assisted Global Positioning System) technológiákkal egyaránt felvértezett Nokia 6110 Navigator forgalmazása várhatóan a második negyedévben kezdődik majd meg – az ár előreláthatólag 450 euró (115 ezer forint) körül fog alakulni.

A divatos megjelenésű, szétcsúsztatható kialakítást kapott újdonságban egy 2,2 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző teljesít szolgálatot. A 320×240 pixeles (QVGA) felbontású display több mint 16 millió színárnyalatot képes a szemünk elé tárni.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz), S60 szoftveres Nokia 6110 Navigator GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA (3,6 Mbit/s) kompatibilis, vagyis e tekintetben sem lehet egyetlen rossz szavunk sem rá. A belső memória kapacitása 40 MB, a bővítőslotba pedig microSD (TransFlash) szabványú miniatűr memóriakártyákat (maximum 2 GB) gyömöszölhetünk be.

A digitális fényképezőgép modul elsősorban 2 megapixeles felbontásáról, LED-segédfényéről, illetve négyszeres átfogású digitális zoomjáról ismerszik meg. A nagykapacitású lítium-ion akkumulátor egy feltöltéssel maximum 3,5 órás beszélgetési időt, illetve nem kevesebb mint 11 napos készenléti időt biztosít a számunkra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp