Connect with us

technokrata

Motorola SLVR L9: a legújabb penge

Kütyük

Motorola SLVR L9: a legújabb penge

Van szerencsém bemutatni a Motorola legújabb pengemobilját.

A Motorola SLVR L7 nyomdokaiba lépő Motorola SLVR L9 egy teljesen hagyományos (candybar) kialakítással rendelkező, a középkategóriában hadrendbe állítandó új mobiltelefon. A kereskedelmi forgalomban valamikor az idei esztendő második negyedévében debütáló újdonság pontos árát egyelőre sűrű homály fedi.

Az igazán gyors vezeték nélküli adatátvitelre vágyók számára nem éppen a legideálisabb választás az SLVR L9, ugyanis ebből az új Motorolából sajnos úgy ahogy van kimaradt a HSDPA, de még az UMTS is. Ennek megfelelően a leendő vásárlóknak meg kell elégedniük a nem túl gyors EDGE, illetve GPRS technológiákkal, vezetékes fronton pedig a miniUSB csatlakoztathatóság érdemel említést.

A hátfalban elhelyezett kamera 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású és nyolcszoros digitális nagyításra képes. A segítségével készített fényképek és videófelvételek (négyszeres zoom) egyrészt a 20 MB-os integrált memóriában, másrészt a bővítőslotba helyezett, maximum 2 GB kapacitású microSD (TransFlash) memóriakártyákon tárolhatók el.

Újdonság a CrystalTalk technológia, mely a fejlesztők szerint zajos környezetekben minden korábbinál jobb hangminőséget biztosít. Természetesen a fejlett MP3 zenelejátszó sem hiányzik a készülékből, melyben sztereó Bluetooth 2.0 (A2DP) támogatás is helyet kapott. A sztereó FM rádió RDS kompatibilis. Egy feltöltéssel maximum 6,5 órás beszélgetési-, illetve 14,5 napos készenléti időt érhető el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp