Connect with us

Fő a gyerekek biztonsága!

Kütyük

Fő a gyerekek biztonsága!

A Pannon odafigyel a gyermekek biztonságos mobilhasználatára.

A héten Brüsszelben 15 mobil- és tartalomszolgáltató – köztük a Pannon anyavállalata, a Telenor – közös nyilatkozatot írt alá a tizenévesek és gyerekek biztonságos mobilhasználatáról. A nyilatkozat aláírói kifejezik szándékukat az illegális és felnőtt tartalmakhoz hozzáférést szabályozó mechanizmusok alkalmazására, a kereskedelmi tartalmak kategorizálására, az illegális tartalmak elleni küzdelemre és a megfelelő tájékoztatás biztosítására.

A Pannon – és tulajdonosa, a Telenor – kezdettől fogva részt vett a megállapodás előkészítésében, hiszen mindkét cég kiemelt prioritásként törekszik legfiatalabb ügyfelei felelős kiszolgálására. Magyarországon a gyerekek tartalomhozzáférésének szabályozása érdekében a Pannon lehetőséget biztosít arra, hogy a szülők egy egyszerű kéréssel letilthassák gyermekeik telefonjáról a külső tartalomszolgáltatók által kínált felnőtt tartalmak elérésének lehetőségét, saját wap portálján belül pedig nem kínál ilyen tartalmakat.

A nemzeti vállalatok – köztük a Pannon – más helyi szereplőkkel együtt tovább dolgoznak egy magatartási kódex kidolgozásán a felnőtt tartalmak hozzáférésének szabályozására és a kereskedelmi tartalmak kategorizálására.

Az összes platformjára kiterjedő gyerekbarát szolgáltatások kifejlesztésével a Telenor már bizonyította elkötelezettségét a gyermekek védelme iránt, a Pannon aktívan részt vesz annak helyi alkalmazásában és továbbra is élen jár a felelős üzletvitel terén.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom