Connect with us

technokrata

Újabb sztár vetkőzött le – fotók!

Kütyük

Újabb sztár vetkőzött le – fotók!

Következzék a legfrissebb vetkőző show, mobil módra.

Legutóbb a Motorola F3-ról közöltünk le néhány ˝ruha˝ nélküli fotót, most pedig a Nokia N76-ról érkeztek hasonló felvételek – köszönhetően az amerikai FCC testület áldásos tevékenységének. Az FCC vizsgálódása egyébként egyértelműen annak a jele, hogy már nem kell sokat várnunk a telefon kereskedelmi forgalomban történő felbukkanására.

A januári CES 2007 kiállításon debütált újdonság szétnyitható (clamshell) kialakítású, alaphelyzetben pedig 106,5 milliméter hosszú, 52 milliméter széles és 13,7 milliméter vastag. Összehasonlításképp, a korábban debütált Nokia N75 95x52x20 milliméteres méretekkel rendelkezik.

A 115 gramm tömegű Nokia N76-ban egy négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot és a készülék a mai elvárásoknak megfelelően nem csak GPRS, hanem EDGE és UMTS hálózatokban is minden további nélkül használható, igaz a villámgyors HSDPA hiányzik belőle. Wireless fronton említést érdemel még a Bluetooth 2.0 kompatibilitás, mely az A2DP profil révén sztereó headset támogatást biztosít számunkra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp