Connect with us

technokrata

Nokia N77 és N98: a nagy pofára esés!

Kütyük

Nokia N77 és N98: a nagy pofára esés!

Íme a két legújabb Nokia mobiltelefon – vagy tán mégsem?

Az alábbi felvételen egy bizonyos Nokia N77 típusjelzésű készülék látható, mely azonban nem a piacvezető finn vállalat gyártósorain, hanem egy kis kínai másoló és hamisító cégnél készült. Elég néhány pillantást vetni erre az igen csak szánalmas megjelenésű telefonra, hogy leessen a papírtantusz: ez biztos nem eredeti Nokia gyártmány!

A következő fotón pedig már maga a Nokia N98 látható, érintőkijelzővel, kis ceruzával és minden extrával. Gyorsan hozzáteszem, hogy ez a telefon is egy kínai gyártó műve.

A sok kínai gagyi termék után pedig lássuk, hogy mit is írtunk Nokia újdonságok témakörben tegnap: ˝A barcelonai 3GSM Világ Kongresszust idén február 12. és 15. között rendezik meg, vagyis jövő hét hétfőtől csütörtökig tart majd a mobil szakma egyik legrangosabb idei összeröffenése. A rendezvényről természetesen a legnagyobb mobilgyártó, a Nokia sem hiányozhat.

Minden jel arra mutat, hogy a Nokia a 3GSM-en rántja majd le a leplet a Nokia N77 típusjelzésű vadonatúj modelljéről. Erről az egyelőre meglehetősen titokzatos újdonságról most még csak nagyon keveset tudhatunk, az viszont már biztosnak látszik, hogy ˝személyében˝ egy valahol a Nokia N92 alatt elhelyezkedő, középkategóriás okostelefonhoz lesz szerencsénk, melynek legfontosabb vonása az integrált DVB-H digitális TV-vevő funkció. Kémfotónk sajnos még nincs a telefonról.

Pletykák szerint a Nokia már javában dolgozik az N80 utódján is, azonban ez az N81 típusjelzésű, vékonyított készülék feltehetően még nem a 3GSM-en, hanem valamikor áprilisban fog bemutatkozni˝.

Magyarul a Nokia hamarosan valóban előrukkol az N77-tel, de az vélhetően nem nagyon hasonlít majd a fenti kínai csodára. A finnek ezenkívül előreláthatólag a Nokia E61i-t, a Nokia E65-öt és a Nokia E90-es vadonatúj kommunikátort is bejelentik majd a jövő héten.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp