Connect with us

technokrata

eBay a telefonokon: mobilizálódik az árverés

Kütyük

eBay a telefonokon: mobilizálódik az árverés

Az eBay a mobiltelefonokat is meghódítja magának.

A világ vezető e-kereskedelmi piactere, az eBay mobilon keresztül is elérhetővé válik a Vodafone ügyfelei számára. Az eBay mobil szolgáltatás segítségével a Vodafone ügyfelei telefonjukon keresztül követhetik illetve intézhetik az eBay vásárlásaikat.

Az eBay mobil alkalmazás – amely közvetlenül a felhasználó telefonjáról érhető el – lehetővé teszi a keresést és a tallózást a tételek, aukciók között, használata során ajánlatot lehet tenni az árult termékekre, illetve akár azonnal megvásárolhatók a fix áras termékek. Az alkalmazás segítséget nyújt a felhasználóknak, hogy az eBay aktivitásukat valós időben a mobiljukon keresztül követhessék, és természetesen biztosítja, hogy a mobil illetve internetes forgalmukat összehangolhassák.

A Vodafone elsőként Olaszországban indítja el ezt a szolgáltatást, azonban az év során Európa más országaiban is elérhetővé válik.

Az eBay alkalmazás ingyenesen letölthető lesz a Vodafone live!-ról, de bizonyos Vodafone készülékek a jövőben már eleve telepített programmal kerülnek forgalomba.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp