Connect with us

technokrata

A legfrissebb: Samsung E200 – szupervékony mobil olcsón!

Kütyük

A legfrissebb: Samsung E200 – szupervékony mobil olcsón!

Ismét egy vadonatúj mobiltelefon a Samsungtól.

A legnagyobb dél-koreai mobilgyártóként jegyzett vállalat a jövő hét hétfőn kezdődő és jövő hét csütörtökig tartó, barcelonai 3GSM Világ Kongresszuson mutatja majd be először a nagyközönségnek a legfrissebb ˝anorexiás˝ modelljét.

A Samsung SGH-E200 névre keresztelt telefon külsőre leginkább a tavaly debütált Samsung SGH-X820-ra hasonlít, mivel azonban esetében egy E sorozatú, alacsony típusszámú Samsung telefonhoz van szerencsénk, biztosak lehetünk abban, hogy jelentősen olcsóbb lesz az X820-nál.

A Samsung E200 vastagsága 9,9 milliméter, vagyis némileg vastagabb, mint a Motorola nemrégiben bejelentett minimálmobilja, a Motofone F3. Az újdonság részletes technikai specifikációit egyelőre sajnos sűrű homály fedi, így most még csak egyes részletek tudhatók vele kapcsolatban.

A TFT technológiájú LCD felbontása minden valószínűség szerint nem QVGA (320×240 pixel), hanem ennél alacsonyabb. A hátfalba integrált digitális fényképezőgép segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontásban fotózhatunk: LED-segédfény nincs, de tükör azért van az optika mellett. Említést érdemel továbbá a GPRS és EDGE vezeték nélküli adatátvitel, a Bluetooth kompatibilitás, a sztereó FM rádió, illetve a microSD memóriakártyás bővítési lehetőség.

A Samsung SGH-E200 várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle