Connect with us

technokrata

iPhone gyilkos brutálmobil a Samsungtól!

Kütyük

iPhone gyilkos brutálmobil a Samsungtól!

A Samsungnak ismét sikerült meglepnie minket egy vadonatúj mobillal.

Az alábbi felvételeken látható, Samsung Ultra Smart F700 típusjelzésű készüléket a nagyközönség először a jövő héten Barcelonában megrendezendő 3GSM Világ Kongresszuson tekintheti majd meg testközelből, de már most is rendelkezésünkre áll a újdonság lényegében összes fontosabb specifikációja.

A Samsung Ultra Smart F700-ról első pillantásra akár azt is hihetjük, hogy nem más, mint a közelmúltban debütált Apple iPhone. A hasonlóság azonban csak a külső megjelenés kapcsán érhető tetten, ugyanis a Samsung új készüléke technológiai szempontból jóval túlmutat az iPhone-on. A 2,78 colos képátlóval rendelkező TFT display természetesen érintésérzékeny, de az adatbevitel nem csak a kézírásfelismerés, hanem a szétcsúsztatást követően előbukkanó QWERTY billentyűzet segítségével is megoldható.

Az alaphelyzetben 104 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 16,4 milliméter vastag F700 nem csak GPRS, EDGE és UMTS, hanem HSDPA hálózatokban is használható. Ez egyébként a világ első olyan telefonja, mellyel már akár 7,2 Mbit/s-os letöltési sebesség is elérhető. Pestiesen szólva, ez aztán nem semmi!

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) telefon hátsó részében elhelyezett digitális fényképezőgép modul sem éppen piskóta: az autofókuszos kamera felbontása 5 megapixel. Szólnunk kell továbbá a microSD memóriakártyák támogatásáról, a fejlett médialejátszó alkalmazásról, valamint a sztereó Bluetooth 2.0 (A2DP) kompatibilitásról.

A Samsung Ultra Smart F700 várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle