Connect with us

technokrata

Gmail, meghívó nélkül

Kütyük

Gmail, meghívó nélkül

Már nekünk, magyaroknak is!

A Gmail Magyarországon eddig csupán meghívásos alapon működött, mostantól viszont meghívó nélkül is bárki készíthet ingyenes postafiókot magának a www.gmail.com címen. Kutatások szerint az e-mailezés az egyik legnépszerűbb szolgáltatás az interneten, a magyar felhasználók 75%-a használja. A Gmail előnyeit már eddig is tízmilliók élvezték szerte a világon, mostantól pedig a magyar felhasználók is könnyen megismerkedhetnek szolgáltatásaival.

„Amióta csak létrehoztuk a Gmailt, arra törekedtünk, hogy egyre fejlettebb és megbízhatóbb szolgáltatást nyújtsunk az összes felhasználónk számára, miközben megbízhatóan kiszűrjük a kéretlen leveleket és minimálisra csökkentjük a csalási kísérleteket” – mondta el Peresztegi Zoltán, a Google magyarországi képviselője – „A fejlesztések során felhasználóink visszajelzéseire is támaszkodtunk. Nagyon örülünk annak, hogy a magyar felhasználók számára leegyszerűsíthetjük az ingyenes Gmail-postafiókok létrehozását, így nemcsak levelezni, de csevegni is tudnak barátaikkal, ismerőseikkel a Google kommunikációs eszközei segítségével, bárhol is járnak a világban.”

Az e-mail felhasználók legnagyobb problémája eddig postafiókjuk korlátozott befogadó képessége volt. A Gmail alaptulajdonságaiban a régi maradt – jelenleg a felhasználók 2,7 GB-nyi, ám folyamatosan növekvő tárhelyen tetszőleges mennyiségű információt tárolhatnak. A Google mindig is hitt abban, hogy a felhasználóknak lehetőséget kell biztosítani minden fontos üzenet, fájl és kép tárolására. A beépített Google keresőrendszer segítségével hamarabb megtalálhatják, amit keresnek, az üzenetek pedig logikusan követhető párbeszédpanelekben jelennek meg, így egyszerűbb az azonos témáról szóló levelek rendszerezése, felkutatása. Ráadásul, ha csevegni szeretnének partnereinkkel, a Gmail ablakba integrált „Beszélgetések” funkció segítségével ezt is megtehetik, kihasználva az azonnali üzenetküldő rendszerek előnyeit

A Gmail magától is aktívan védekezik a kéretlen levelek ellen, de a felhasználók maguk is fokozhatják hatékonyságát az “Ez Spam” gomb használatával. A gmailes levelek POP-os elérhetőségének köszönhetően bármilyen offline levelezőprogrammal letölthetők.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle