Connect with us

technokrata

Fotógaléria: ultra-olcsó új Sony Ericsson

Kütyük

Fotógaléria: ultra-olcsó új Sony Ericsson

Ahogy az várható volt, a Sony Ericsson bemutatta vadonatúj olcsó mobiljait.

A Sony Ericsson J110i típusjelzésű készülék elsősorban azoknak készült, akik főleg telefonálásra, illetve üzenetküldésre használják a mobiljukat. A candybar, vagyis teljesen hagyományos kialakítású J110i mindössze 79 grammot nyom a mérlegen. A J100i közvetlen utódjának tekinthető készülék 99 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 17 milliméter vastag.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy cSTN technológiájú folyadékkristályos kijelző gondoskodik, melynek felbontása 96×64 pixel, színmélysége pedig 16 bit (65.536 színárnyalat). Abszolút olcsó kategóriás mobilról lévén szó, nem meglepő, hogy ezúttal le kell mondanunk a kameráról, de ezenkívül még a GPRS adatátvitel és az infravörös port is hiányzik az újdonságból.

A kétnormás (GSM 900/1800 MHz) Sony Ericsson J110i kapcsán említést érdemel többek közt a tizenhat szólamú polifonikus hangzás, a 200 férőhelyes telefonkönyv, az SMS és EMS támogatás, a kihangosítási lehetőség, illetve a maximum 400 órás készenléti idő és a legfeljebb 9 órás beszélgetési idő.

A J110i Magyarországon 2007 második negyedévében jelenik meg a piacon, krémszínben, szürkében és bíborszínben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle