Connect with us

technokrata

Titkos HSDPA kagylómobil a Sony Ericssontól!

Kütyük

Titkos HSDPA kagylómobil a Sony Ericssontól!

A Sony Ericsson boszorkánykonyhájában ismét készül valami újdonság.

Alighogy a japán-svéd gyártó kedden bejelentette több vadonatúj mobiltelefonját, máris megérkeztek az első pletykák a cég még ennél is újabb, hivatalosan egyelőre még be nem jelentett készülékéről. Különböző források tudni vélik, hogy a Sony Ericsson Irina fejlesztési kódnév alatt már javában dolgozik a korábbi Z800i modell utódján.

Erről az egyelőre meglehetősen titokzatos újdonságról jelenleg még vajmi kevés konkrétumot lehet tudni, az azonban teljesen biztosra vehető, hogy a készülék clamshell, vagyis széthajtható kialakítás kapott. Az UMTS támogatás szinte már magától értetődik, és amennyiben hihetünk a pletykáknak, az Irina egyike lesz azon első Sony Ericsson mobiloknak, melyek már HSDPA hálózatokban is használhatók. Korábban az a hír járta, hogy az ultra-vékony W880i lesz a gyártó első 3,5G készüléke, a keddi hivatalos bejelentés óta viszont már tudjuk, hogy ez nem így van.

A high-end kategóriában versenyző, elegáns formatervű Sony Ericsson Irina digitális fényképezőgép moduljával várhatóan 2-3 megapixeles felbontású fotók készíthetők majd, még pedig autofókusz és LED-vaku segítségével. A nagyméretű TFT display várakozások szerint 320×240 pixeles (QVGA) felbontású és 262 ezer színárnyalatú.

Egyelőre ennyit lehet tudni, vagy inkább sejteni az Irináról. Amint többet tudunk, mindenképpen vissza fogunk még térni a készülékre.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle