Connect with us

Hirdetés

technokrata

Európában a ragyogó LG Shine mobil

Kütyük

Európában a ragyogó LG Shine mobil

Az LG forgalomba hozta LG Shine névre keresztelt KE970-es modelljét.

A cég prémium kategóriás Black Label telefon sorozatának második tagja az Egyesült Királyságban debütált. Csukott állapotában a Shine 2,2 colos QVGA kijelzője teljes értékű, tökéletesen kialakított tükörként funkcionál. Nyitott állapotában a készülék szupervékony, csiszolt fémteste és ˝mágikus tükör˝ képernyője azonnal életre kel, miközben a Shine billentyűi kék fényben pompáznak. A Shine menürendszerébe egy könnyen kezelhető, multifunkciós tekerőgombbal léphetünk be.

A 2 megapixeles kamerával szerelt Shine telefon összetett médialejátszója multi-codec támogatással (MP3, WAV, AAC+) és valódi spektrumos kijelzővel rendelkezik. A készülék továbbá GPRS, EDGE, Bluetooth és USB támogatással kerül a boltokba.

˝2007 a Ragyogás éve˝ – mondta a Shine szó jelentésére utalva Dr. Skott Ahn, az LG Electronics mobilkommunikációs részlegének elnök-ügyvezető igazgatója. ˝Az emberek természetüknél fogva vonzódnak a ragyogó tárgyakhoz. Mindenki nap mint nap üzeneteket továbbít boldogságról, örömről, izgalomról, vágyakról, vagyis mindazon jellegzetességekről, amelyekkel az LG Shine is tökéletesen jellemezhető. Az LG ismét magasra tette a mércét a mobilpiacon, mert a Shine vonzereje nagyobb annál, mint hogy bárki is egyszerűen csak birtokolni akarja a telefont˝.

Koreában már több mint 180.000 darab Shine telefon talált gazdára a termék 2006 novemberi bevezetése óta és még ezekben a pillanatokban is naponta 3.500 készüléket értékesítenek. Az LG várakozásai szerint hasonló érdeklődés kíséri majd a Shine-t Angliában is, a David Blaine világhírű illuzionistára épített reklámkampányt követően.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés