Connect with us

technokrata

Európában a ragyogó LG Shine mobil

Kütyük

Európában a ragyogó LG Shine mobil

Az LG forgalomba hozta LG Shine névre keresztelt KE970-es modelljét.

A cég prémium kategóriás Black Label telefon sorozatának második tagja az Egyesült Királyságban debütált. Csukott állapotában a Shine 2,2 colos QVGA kijelzője teljes értékű, tökéletesen kialakított tükörként funkcionál. Nyitott állapotában a készülék szupervékony, csiszolt fémteste és ˝mágikus tükör˝ képernyője azonnal életre kel, miközben a Shine billentyűi kék fényben pompáznak. A Shine menürendszerébe egy könnyen kezelhető, multifunkciós tekerőgombbal léphetünk be.

A 2 megapixeles kamerával szerelt Shine telefon összetett médialejátszója multi-codec támogatással (MP3, WAV, AAC+) és valódi spektrumos kijelzővel rendelkezik. A készülék továbbá GPRS, EDGE, Bluetooth és USB támogatással kerül a boltokba.

˝2007 a Ragyogás éve˝ – mondta a Shine szó jelentésére utalva Dr. Skott Ahn, az LG Electronics mobilkommunikációs részlegének elnök-ügyvezető igazgatója. ˝Az emberek természetüknél fogva vonzódnak a ragyogó tárgyakhoz. Mindenki nap mint nap üzeneteket továbbít boldogságról, örömről, izgalomról, vágyakról, vagyis mindazon jellegzetességekről, amelyekkel az LG Shine is tökéletesen jellemezhető. Az LG ismét magasra tette a mércét a mobilpiacon, mert a Shine vonzereje nagyobb annál, mint hogy bárki is egyszerűen csak birtokolni akarja a telefont˝.

Koreában már több mint 180.000 darab Shine telefon talált gazdára a termék 2006 novemberi bevezetése óta és még ezekben a pillanatokban is naponta 3.500 készüléket értékesítenek. Az LG várakozásai szerint hasonló érdeklődés kíséri majd a Shine-t Angliában is, a David Blaine világhírű illuzionistára épített reklámkampányt követően.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp