Connect with us

Elkészült a legújabb Nokia S60!

Kütyük

Elkészült a legújabb Nokia S60!

A Nokia megállás nélkül fejleszti népszerű okostelefon platformját.

Ennek ékes bizonyítéka az a mai hivatalos Nokia bejelentés, mely szerint elkészült a Symbian operációs rendszerre épülő S60 platform legújabb verziója. Az S60 3rd Edition Feature Pack 2 névre keresztelt csomag a fejlesztők elmondása szerint a korábbiaknál nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, és jelentősen megkönnyíti az alkalmazás fejlesztők munkáját.

A csomagnak részét képezi többek közt az Open C, amit természetesen az SDK-ba (Software Development Kit) is beleintegrál a Nokia. Az elsősorban a középkategóriás készülékekre szánt újdonság használhatóságát is jelentős mértékben tovább fejlesztették, így például új funkciókkal gazdagodott az üzenetkezelés, a többfeladatos működés, illetve a letöltési szolgáltatás. Ezenkívül pedig jelentős multimédiás fejlesztéseknek is tanúi lehetünk.

Matti Vanska, a Nokia mobil szoftverek marketingjével foglalkozó részlegének az alelnöke a bejelentés kapcsán elmondta, hogy az S60 3rd Edition Feature Pack 2 a második negyedévtől kezdve lesz elérhető az S60-alapú készülékeket gyártó cégek számára. Az új pakk teljesen kompatibilis az S60 3rd Edition-nel és az utóbbira fejlesztett alkalmazások minden további nélkül futtathatók a Feature Pack 2-re épülő smartphone-okon.

A nagyközönség először a jövő héten Barcelonában megrendezendő 3GSM Világkongresszuson ismerkedhet meg közelebbről a Symbian OS 9.3-ra épülő S60 3rd Edition Feature Pack 2-vel.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom